- Motosikleti
- KTM 390 ADVENTURE
- Konu Yazar
Saat 6 civarlari hava guzel kadikoy guzel hafif bir trafik var ama motorla akıyorsunuz trafik'de yavaş ve sakince.Arkamda kız arkadaşım kendi yolumuzda gidiyoruz hafif muhabbet ediyoruz o sirada Kadikoy ptt isiklarinda durduk yanimiza hizlica siyah bi 200 ns geldi,kafada kask var o kadar arkasindaki bayan artci'dada ayni sekilde kask ve kolsuz atlet var depoya ahtapot cekmis falan filan icimden diyorumki bunlar belli motosiklet kulturu sıfır apaçi tayfasi uzak dur.Neyse eleman yanimda bakiyo falan sekil yapmaya calisiyor isik yandi basiyor bu makaslar falan filan neyse is bankasinin orda eleman tekere almaya kalkmazmi motoru eywahlar olsun!!!Hop aldi tekere o sirada daha napiyorsun gerizekali derken çat diye sola dogru yapistilar asfalt'a ikisinda sol kol eller filan gitti tabi.Hemen guvenlice kenara cektim motoru yanlarina gidicektim ancak trafik akiyordu elemanda o sirada hemen motoru kaldirdi bindiler motora gazladilar gittiler.Ben onlar giderken ama sinirden cıldırdım ya oyle boyle degil.Öncelikle sen nasil bir sıgırsın ki trafikde arkanda artciyla tekere kalkmaya calisiyorsun onu gectim arkandaki insanin can guvenligi hicmi onemli degil senin icin? Kime neyi kanitlamaya calisiyorsun?.Bu aralar surekli ekipmansiz yuksek ihtimal ehliyetsiz ve tecrubesiz cok genc ciftleri yollarda goruyorum ve nedense surekli bir gaza gelme tribi var ustlerinde hemen ara gaz vermeler falan??? Yapmayin arkadaslar 30 saniyelik ego icin ne kendinizi nede size guvenip arkaniza artci olan insanlari tehlikeye atmayin.Tekerinize taş değmesin iyi aksamlar.