33 bin km ye gelmek üzere motorum yaptığım masraflar öyle çok yok ön fren balatası orjinalini 45 liraya aldım. Boş vites müşürü 10 liraya aldım bir kaç tanede gösterge ampulu değiştirdim o kadar. Gerisi kaza yaptım 2 kere vites pedalı değişti 15 lira basamak lastiği değişti 2-3 lira bir şeydi ön far 60 lira yan sanayi tabi far çevresi plastiği 50 lira komple yan sanayi bu da ikinci kazada yuvarlak fara çevirdim tabi. Hepsi bu gerisi zevkine harcama yağtımMerhaba 2.el 2014-2015 civarı bir ybr alsam yedek parça fiyatları çok mu yüksektir?
Şubat ayında ilk motorumu alırken uygun fiyata bir sürü ybr buluyordum ama vitesliden çekindiğim için gidip mondial cup aldım. Mondialin kalitesi ve parça fiyatları belli ybr'ye geçtiğimde uçuk fiyatlı yedek parçalarla karşılaşır mıyım?
benim motorumda fazla yakiyor 2015 model 11000 km ybr her benzin alislarimda her zaman olcum yapiyorum 3.3. 3.6 lt arasinda degisiyor cok yaktigini biliyorum ama elden ne gelir motorda bagzi sikintilar da var
O tarz piston değiştirenler daha sonra yakıt problemleri ile karşılaşıp 4 lt yaktırdılar. Tabi arkadaşların bahsettiği krank vs aşağı kısım önemli. Hiç girmeyinybr 250 nasıl acaba yada honda cbf 250 arasında gidip geliyorum ama 125cc den de çok memnunum azbi canı daha olsa garibimin .neyse bu sene boyle geçer herhalde ama usta cbf 150 uygulamış bu piston buyutme işini öve öve bitiremedi ama hayırlısı bakalım.
başlangıç motoru olarak almıştım daha 3 ay oldu bukadar çabuk cc hastalığına yakalanacağımi tahmin etmemistimyoksa 250 cc alinca dahmi ustu gelecek acaba
![]()
cevabınız için cok teşekürler kardeşim on dişli 14 yaptım arka 45 baya güçlendi şimdilik böyle devam edecegim bakalım gidecegim yerede biraz gec varayım sağlık olsun motorumu çok seviyorum kalin sağlıcaklaYbr nin 2,5lt/100km den fazla yaktığı görülmemiştir.Şehir içinde tam depo ile 550km şehirler arası 400-450 km yapar.Ufak cc olduğundan uzun yolda fazla yakar. O rakamlara çift silindir 250cc kullanıyor insanlar. Mutlaka çözümünü bulun bana sorarsanız.
O tarz piston değiştirenler daha sonra yakıt problemleri ile karşılaşıp 4 lt yaktırdılar. Tabi arkadaşların bahsettiği krank vs aşağı kısım önemli. Hiç girmeyin
Arkadaşlar bir sorum olacak. Motosikleti 3-4 gün sonra ilk çalıştırdığımda birden gaz verdiğimde stop ediyor yavaş yavaş yükseltmem gerekiyor deviri. Bir de yine ilk çalıştırıp hareket ettiğim zaman yine birden gaz verince motor boğuluyor gaz almıyor. Ama çalıştıktan 1-2 dk sonra sorunsuz devam ediyor çalışmaya. Bu normal midir? Bana bir problem yok gibi geldi ama yine de teyit etmek istedim.
Motos ısımmadan dediğiniz hareketleri yaparsanız normal. Özellikle soğuk havalarda daha çok yapar
Arkadaşlar bir sorum daha olacak cevaplarınız için teşekkür ederim. Benim debriyaj sanki tam ayırmıyor şanzımanı. Şöyle ki ben debrijajı sonuna kadar sıkıp vitesi boştan bire attığımda motor hafiften bir tepki veriyor. Bunu denemek için sehpaya alıp orada boştan bire taktım arka teker dönüyor. Elle tutabiliyorum çok kuvvetli dönmüyor ama dönüyor sonuçta bu normal mi?
Jikle çok az açıksa o zamanda yapıyor. Bazen el değiyor benimkinde öyle olduydu kontrol edin istersenizarkadaşlar giderken stop ediyor ama cok seyrek zamanlarda 3 gunde 5 gunde 1 veya 3 kez bu konuda baya araştırdım ama bi sonuca varamadım
depo kapagini 1 ay önce değiştim ama boyle bir sıkıntı yapmadi simsiye kadar kemen kapaķ demeyin öyle ki hemen ikinci marşta gri çalışıyor aslinda biraz calismasa yapacaklarım var ama
1 benzin gelip gelmedigi
2 bujiye ceyran gelip gelmediği
3 depo kapagi ac
baska neyden olur bu meret anlamadım koltuk altında yakit borusu sikismasi demisler koltugu söktüm altında boru filan da yok tamirciye gidiyorum birsey yok diyor . cevaplarınız için cok teşekürler.