Lutfen acil bir bakabilir misiniz 2.el motosiklet devir islemleri icin.

Merhabalar. Ben daha once 2.el bir scooter almistim 9-10 ay once simdi ben bunu baska birisine satmam yani devir etmem icin 1 yil gecmesi mi gerekiyor. Acil cevaplar misiniz.

Merhabalar. Ben daha once 2.el bir scooter almistim 9-10 ay once simdi ben bunu baska birisine satmam yani devir etmem icin 1 yil gecmesi mi gerekiyor. Acil cevaplar misiniz.
Hayır yok öyle birşey.
İstediğin zaman devir edebilirsin.
Mevcut sigortan bitse bile edersin.
Satış biter satış sözleşmeni sigortacına faxlarsın sigorta iadeni alırsın.
Noter satış ücreti en son 126 tl idi. Karşı taraf verir.
Ben yazıyorum hepsini birdaha uğraşma diye..

Hayır istediğin zaman satışını verebilirsin öylebir sınırlama yok.

Hayır istediğin zaman satışını verebilirsin öylebir sınırlama yok.
Cok tesekkurler

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------

Hayır yok öyle birşey.
İstediğin zaman devir edebilirsin.
Mevcut sigortan bitse bile edersin.
Satış biter satış sözleşmeni sigortacına faxlarsın sigorta iadeni alırsın.
Noter satış ücreti en son 126 tl idi. Karşı taraf verir.
Ben yazıyorum hepsini birdaha uğraşma diye..
Cok tesekkurler ederim. Peki bu sigorta iadesi ne oluyor sanirim 1-2 ay vardi bitmesine

Bunu sürekli yaparsan yani yılda 3-5 araç alıp satıyorsan, maliye takibe alabilir. 1 kereden bir şey olmaz.

Sigorta iptaline başvuru yapıyorsun peşin ödediğin 1 yıllık paradan kullanmadığın ayların parasını geri iade alıyosun.. bunun için noter satış sözleşmesinin fotokopisini sigorta şirketine veriyosun..

Sigorta iptaline başvuru yapıyorsun peşin ödediğin 1 yıllık paradan kullanmadığın ayların parasını geri iade alıyosun.. bunun için noter satış sözleşmesinin fotokopisini sigorta şirketine veriyosun..
Anladim. Noter satis fotokopisini sigorta yaptirdigim yere goturuyorum ve iptal ediyorum kullanmadigim aylarinkini geri aliyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar