ne yapmak lazım? ne yapsak bu sektör bu kadar kazığa maruz kalmaktan kurtulur? birileri can yakıcı eylem yapmak zorunda mı illaki?
bor bor bor!!!
Dün motorcu tayfası olarak konuşurken bu zamlardan açıldı konu.. artık neye binicez neleri alabiliriz konusunu değerlendiriyoruz falan arkadaşlardan birisi dediki sıfır al dedik sana bak motorunu bugün satsan şu kadar kar edicen.. yani 5 ay önce alırken olsun 3-5 lira zarar ederiz ama sıfır olsun diyorduk 5 ayda herşey ne hale geldiyse şimdi 3-5 lira kar ettik ayak üstü.. valla benim bir suçum yokherşey istemsizce gelişti..
sohbette şunuda dedim 'keşke ben zarar etseydim de bu zamlar gelmeseydi'... işin doğrusuda bu.. geyik olsun diye konuştuk kar ettik falan diye ama keşke ben zarar etseydim de herkes alıp binebilse....
"Maalesef sorumluluk makamında bir boşluktan kaynaklanan bir durum. Almanya veya İnterpol aracılığı ile diğer ülkelere yansıtılmasında bir sorumsuzluk, bir anlık bir boşluk diyelim. Bununla ilgili düzeltmeler, düzenlemeler yapıldı. Bir daha böyle bir hata asla ve asla söz konusu olmayacaktır. Bu kapsamda Almanya'da gerek Dışişleri Bakanının gerekse Alman Ekonomi Bakanının söylemiş olduğu bazı söylemlere kesinlikle katılmıyoruz.
Öğretim üyesi arayışı olan üniversiteler, bu ihtiyaçlarını, Basın İlan Kurumu aracılığı ile verdikleri ilanlar aracılığı ile karşılamaya çalışır. İlanlarda, aranan öğretim üyesinin taşıyacağı özellikler ayrıntılı bir biçimde yer alır. Bu durum 'adrese teslim ilan' tartışmasına da beraberinde getiriyor. Ancak bu kez, 'skandal' nitelikte bir ilan hazırlandı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi için verilen ilanda alınacak öğretim üyelerinin adları açık açık yazıldı. RTEÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Yılmaz yaptığı açıklamada, "Hoş bir şey değil, gereken yapılacak" dedi.
Millet vekillerinin arabalarını kundaklayacağız.
Padişah seviciler şimdi damlar
Bu vergi 50cc ile 800 CC arasını kapsıyor. Mesela mt09 için geçerli değil.
https://www.google.com.tr/search?q=benzin+kuyruklar%C4%B1&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwj56_Gl5pDWAhVDMZoKHdWBCqsQsAQIJQ&biw=1179&bih=620...
aksiyon gelsin.
birileri benzin kuyruklarını hatırlatsın.