Hayirli olsun hadur, aslında sadece başlangıç motoru bile olmayabilir fazla hız, uzun yol ve marka meraklisi değilsen.
Torku gayet yerinde, elde patlamayacak fiyatıyla,keza gece rahat uyunacak fiyatıyla, dik oturus pozisyonunun uzun yolda da yormamasiyla, nispeten yumuşak selesinin rahatlığıyla, gidönünün yüksek ve türünün geniş olmasıyla, sesinin duyulabilir derecede yüksek ve güzel olmasıyla ki emin olun bazı ikiyuzellikler de bunun sesi yok, görüntüsüyle falan gayet hoş bir motosiklet.
Küçük bir uyarıda bulunayim, zorlarsan egzoz ziriltisi gibi sorunlar olabiliyor, bir de benim gözlemimin benzin depo kapağının sorun yaratabilecek potansiyeli var.Ayrıca bunun lastikleriyle viraj yapmaya falan yapmaya kalkma derim..
Bikac gün önce 350 km yol yaptım bazen dinlenmek maksatlı 50 km ile gittim 3500 devirde, bazen 11000 devir 110-115 hızlarda keyifli bit motosiklettir benzerlerinin içinde,öyle ki motosiklet üstünde bile dinleyebiliyor insan, mesela bende hiç ağrı uyuşma yapmadı 350 kmde.Günde 1000 kmye yakın sıkıntısız yapabilirsin dayanabilirsen tabii..Molalarda konuşuyorum bazen ihtiyar delikanlılarla, adamın altında 15 yıllık küçücük motosiklet var işini görüyor, ulan diyorum bu Gs onun yanında, zaten fiyatlar uçmuş.. Kısa keseyim, tekerin düz bassın. .