500 TL'yi bulmaz sinirim sigorta dahil daha önce de ybr almıştım 0 kaydım vardır herhalde fazla çıkmaza diye düşünüyorum.plaka ruhsat bişey tutmuyor ruhsatta artık muayene kağıdı parası yok 92 tl ödüyorsun, toplam 130-140 liraya geliyor plaka ile birlikte sigortası maksimum 330 tl çıkıyor diye biliyorum. Ayın 31'ine kadar kampanya var peşin ödersen 6500 lira fiyatı var.
500 TL'yi bulmaz sinirim sigorta dahil daha önce de ybr almıştım 0 kaydım vardır herhalde fazla çıkmaza diye düşünüyorum.
Eyvallah bakalım nasip olabilecek mi almak için.Yok maksimum 300 çıkıyor daha geçen arkadaşın yaptırdık 23 yaş ilk araç 320 tl ödedi. Allianz'da.
55 TL ye fanlı led ampul almıştım. kısa uzun ve sellektör mevcut. sarı ışıktan memnun kalmayanlara şiddetle tavsiye ederim.
"HSB-693 MOTOSİKLET LED AMPUL FANLI" internetten bulabilirsiniz.
55 TL ye fanlı led ampul almıştım. kısa uzun ve sellektör mevcut. sarı ışıktan memnun kalmayanlara şiddetle tavsiye ederim.
Baya iyi aydınlatmış.Malum otomatik yanıyo farlar,bu sıcaklarda gündüz yanması herhangi bir sorun çıkardımı?
cbf 150 için bana göre kesinlikle olması gereken ikili;
1-Koruma Demirleri
2-Lastik Değişimi(michelin/metzeler)
Alınacaklar listenize eklemenizi tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------
Baya iyi aydınlatmış.Malum otomatik yanıyo farlar,bu sıcaklarda gündüz yanması herhangi bir sorun çıkardımı?
ben full korumalı, arka çanta ve demiri dahil aldım bayiden. Ancak lastik konusunda sıkıntı var, Michelin Pilot street lastikler maalesef güzel yol tutmuyor! üzgünüm ama street lastikler de kötü, eskiden pilot sporty vardı harika lastikti çok yumuşaktı çabuk bitiyordu ama çok iyi tutuşu vardı. Streetler ise tam bir hayal kırıklığı.
Ben taktım kardeşim mükemmel oldu, 25 TL verdim hem selenin deri kısmındaki esneme genişleme payını azaltıyor hem derinin kıyafete yapışma durumunu yok ediyor kesinlikle tavsiye ederim[url=https://hizliresim.com/OLP35P][url]https://i.hizliresim.com/OLP35P.jpg[/url][/url]
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:52 ----------
Arkadaşlar ayrıca birşey sormak istiyorum motor şuan " 600 " Km de, İşini bilen bir motorcu abimiz 1000Km olmasını bekleme havaların bu denli sıcak olması motorun fabrika çıkışlı yağının ömrünü çabuk bitirir dedi, Yani şuan yağını değiştir. 1000km bakımda servis bir daha değiştirsin dedi. Bu bence kulağa çok mantıklı geliyor sizce de sağlıklı bir şey mi.?
Öncelikle iyi forumlar 52bin kmde 2008 model cbf 150 aldım. Hangi tamirciye göstersem motor kmsine göre iyi durumda sıkıntısız binebilirsin diyor, sadece 1 tanesi 70 bin civarında yeni motor isteyebilir dedi. Sorunum şu ilk aldığımda biraz masrafı vardı hallettim bitti ama içime sinmeyen bir şeyler var,önceden mondial mcx kullanıyordum o daha çok siniyordu içime. 3200 tlye aldım hata mı ettim bana bi akıl verin yoldaşlar kmsine çok takılıyorum sorun çıkartır mı 70bin civarı yeni motor yaptırsam aşırı da bir performans kaybı olacağı gibi maddi kaybım da büyük olacak günde 20 km yol yapıyorum 70 bin çok uzak değil benim için.
Hocam ben aldım geçen ay CBF 150 yi evrak giderleri Ortalama 450 TL gibi bir rakam tuttu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------
ARKADAŞLAR SİZLERSEN RİCAM, CBF-150 için virajlarda yatınca kayma olasılığı olmayan , duro lastikleri yerine değiştirebilecegim lastik önerilerinizi ve söyler misiniz.?