vakti zamanında arabamla yanlış bir sokağa girdim, sokakta da kimse olmamasına istinaden çok fazla aynalara bakmadan geri geri geliyorum pat diye bir ses geldi...
hemen indim arabadan, maalesef ben geri giderken bir motora çarpmışım, motorcu yerdeydi, çok şükür kalktı bir şey olmamış... "ya kusura bakma kardeşim, vallahi istemeden oldu, benim hatam... " dedim yanına gittim.
bekliyorum ki bana sağlam küfretsin, nasıl görmezsin dallama desin vs.
ayağa kalktı, kaskını çıkarttı... o ne? şu ana kadar gördüğüm en güzel kızlardan bir tanesi... inanılmaz güzel bir kız, tarif edemiyorum.
ben motora çarpmış olmamın verdiği afallamanın ardından, çarptığım motorcunun bir kız olmasının getirdiği şaşkınlık ve dahası bu kızın da taş gibi bir afet olmasının yarattığı dumurla boğuşuyorum...
diyorum ki "allahım ne olur hasarımı ödeyin vs. desin, ben de telefonunu alayım, buluşalım, türk filmlerindeki gibi yanak yanağa poz verip kameranın bulanıklaştığı sahneden sonra 2 tane çocuğumuz mutlu bir yuvamız olsun"...
"yok bir şeyim, dikkat edin lütfen, motorculara saygı gösterin... " dedi ve gitti...
o gün bugündür taş gibi bir motorcu kıza çarparım diye, geri geri giderken arkama hiç bakmıyorum...
(dermişim... ) -alıntıdır.