hız cezası

Herkese selamlar,
Yaptığım şehirler arası yolculuklarda o kadar radar kontrol noktasına rastlamama rağmen şimdiye kadar hiç durdurulmadım. Yaptığım hız da 110-120 km.nin altına düşmem hiç.. Ama bu hızlarda giden arabalara ceza yazıyorlar.
Benim merak ettiğim şimdiye kadar şehirler arası yolculuklarda hız cezası alan arakadaş var mı var ise kaç ile giderken ceza almış olduğu.
İyi sürüşler..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şehirler arası yemedim hiç ama şehir içinde yedim 84 km hızla :p

Geçmememiz gereken sınır 77
birinci kademe 77- 94
ikinci kademe 95 ve yukarısı

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ne yalan söyleyim aşağı yukarı 8.000 km ye yakın uzun yol yaptım. 90 ın altına pek düştüğümü hatırlamam. Defalarca radara girdim ama hiç durduran olmadı

Hatta bir keresinde 150 civarı bir hızda motoru denerken karşıda pusuya yatmış radar arabası bana sellektör yaptı, tabi ben de ona. Anons etmedi ki kontrol noktasında yine durdurmadılar.

Sanırım motosikletler diğer taşıtlara nazaran uzun yolda başka araçlar için daha az tehlikeli olduğu için biraz alttan alıyorlar gibi geldi. Tabi full korumanın da etkisi var.

Sanırım en az enduroları durduruyorlar. Turist falan zannedip uğraşmıyorlar:)

Süper Moderatör (BBRR)
Bu benimde dikkatimi çekti özellikle Marmaris - Dalaman arasında sık radar kontrolü yapılır ama ben bu güne kadar bu yolda radara yakalanan bir motor ne gördüm nede duydum ...

Bursa-Kütahya arasında başka bir motorun radardan geçmesi ve kontrol nda durmaması nedeniyle ilerdeki kontrola haber vermeleri üzerine bözüyük,e gelmeden zorlamayla durduruldum ve radardan geçtiğim halde durmadıgım için anahtarım alındı ancak kendi aralarında telsiz konuşmasında geçen motorun kırmızı olması sebebiyle salıverildim çünkü benimki gümüş. bende radardan geçerken kaç olmamız gerektiğini sordum ve aldıgım cevap
limitimizin 77
normal radarın cezasını 77-94 arası
katlamalı cezayı 95 sonrası yazacaklarını söylediler % 10 gibi bir teloranstan bahsedilmedi

ancak 77 km duyunca bende hoplamadım degil çünkü 90 biliyordum radar tabelasını gördüğümde 80 civarı süratteydim.

bir kez beni ankara-eskişehir arasında durdurup uyardılar hızlı gitmemem için ama ceza yazmadılar... radarı gördüğümde 170 civarıydı hızım

:queen: neyseki benim motor radara gircek kadar hız yapmıyor böyle bir derdim yok

:queen: neyseki benim motor radara gircek kadar hız yapmıyor böyle bir derdim yok

Sen bir asıl bak makinaya nasıl yapar :mrgreen:

Yıllar önce arabayla Marmaris-İstanbul arası giderken bi cruiser motorlu vardı , adam vınn diye yanımızdan geçiyordu, tak 10 dakka geçmeden bakıyorsun çevirmişler radardan ceza yazıyorlar. En az 3-4 defa ceza yedi, yolculuk uçak parasına gelmiştir herhalde kendisine :cherry:

ben tireye giderken 101 km hızla girdim 206 ytl ceza kestiler 15 gün içinde ödediğim içinde %25 indirim yaptılar::huuuh::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar