YAMAHA'DAN BİR ZAM DAHA ! 01.08.2017 Fiyat Listesi

Türkiye bu gidişle Küba gibi olacak insanlar eski motorlari arabalari tekrar tekrar tamir edip kullanacak

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:49 ----------

Ve bir kaç sene sonra bu pahalı dediğiniz r25 mt25 ayarlarindaki motorlar 30 bin e satilacak

üreticiden daha fazla kazanan bir başka dünya ülkesi yok. saltanat yap ondan sonra para kalmadı. yerleştir vatandaşa.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oo en trend topic konu yok ?

- motora yeni başlıyorum,600cc ss olur mu ?
- ben 1000cc ss le başladım, sıkıntı yok

E hadi onları da ekleyelim:

- Ailemi nasıl ikna ederim abilerim
- Ailen haklı
- getir koy yaptim de, ben yaptım oldu
- ekipman alıp önlerinde gez
- az daha koy ybr... Pardon
- helvalik olursun
- yüksek CC &@$#!
- param olsa yerli motosiklet yaparım

Yüzde yüze tamamladık. Başka bir şey yok forumda... :)

Motosikleti
Yamaha Tracer 9 GT+ Honda Activa
herkes sadece motor fiyatlarına bakıyor, asıl bu firmalar motordan yüksek kazanç sağlamıyor, parça ve servisten kazanıyor, siz asıl ağustos sonrası parça ve servis fiyatlarında bizi öperken göreceksiniz, bu gidişle evde rakı yapmak gibi herkes motor ustası olacak..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
En son arabanın bozulan yan cam motorunu kendim değiştirdim. $600 istedi servis. Ebay'de kullanılmış parçayı $70'a bulunca sıvadım kolları. Nasıl yapılacağını anlatan Youtube videosunu atan Hawaii'li arkadaşa buradan teşekkür edeyim...

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Önce neyi protesto edeceğini bilmek lazım.
4.20 ye dayanan Euro 'yu protesto etmeden, Yamaha-Honda protestosu ile olmaz o iş. Benzine de zam geldi, alma hadi... Almazsan (nah) düşer.

Bayi alış fiyatı listesi buyrun:
pWaJJJ.jpg
[/url][/IMG]

https://hizliresim.com/pWaJJJ

Son düzenleme:
Motosikleti
Mekgineer's Chopper
Sıfır Ybr mi kaldı ki bayilerde, zamlamışlar fiyatını :)

Yukarıda bayi alış listesi verilmiş, kdv dahil ancak 250cc altına yüzde8, üstüne yüzde37 ötv dahil değil.

Bunlar dahil edilirse bayide biraz indiirm yapıyor zaten alımda, yüzde 3-5 arası karla satılmış olur.

Mesele dövizin yükselmesi ve henüz uygulanmamış olan yüzde20 gümrük vergisi artışı. Bunlar belimizi iyice bükecek. Önümüzdeki sene euro 4,5 olsa kafadan yüzde 30 zamlı alacağız bu fiyatlar üzerinden.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Türkiye bu gidişle Küba gibi olacak insanlar eski motorlari arabalari tekrar tekrar tamir edip kullanacak

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:49 ----------

Ve bir kaç sene sonra bu pahalı dediğiniz r25 mt25 ayarlarindaki motorlar 30 bin e satilacak

bu bir kehanet mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar