Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti

Az önce iki arkadaşıma haber verdim Barkın abinin vefat haberini.İkiside yarın motosikletlerini satılığa çıkaracaklarını söyledi.Barkın abi gibi birinin bile başına bu geldiyse bize neler olmaz diyorlar,çok haklılar.
Allah gani gani rahmet etsin.Ne diyeceğimi bilemiyorum...çok üzgünüm

Abi ben motosiklet bilgisi sıfır bir adamdım.Her konuyu bu adamdan öğrendim. Motorda nasıl oturulur,kontra tekniği nedir,ikinci el alırken ne yapılır, motosiklet nasıl yıkanır, zincir yağlama, wd40,viraj,kör nokta,trafik okuma,akü bağlantısı, ya debriyaj teslim kopunca debriyajsız nasıl motosiklet kullanilir bu adamdan öğrendim.
İlk kazanı ben bu adam sayesinde ufak tefek sıyrıklar ile atlattım. Kimse kusura bakmasın da sokrim boyle hayatin adaletine ben abi...

Okkalı bi kahkaha ve küfürle 2 dkda öldürdünüz bizide falan dese keşke çıkıp, bu kadar etkileneceğimi tahmin dahi edemezdim.
Allah rahmet eylesin hiç tanımasam görmesem sohbet etmesemde çok uzun günler görmesini, nice projeler yapmasını isteyeceğim birisiydi.
Başımız sağolsun.

Lütfen şaka deyin, gerçek değil deyin. Abi son durum nedir. Allah rızası için

Hastaneyi arıyorum ancak açan yok, hala elimizde kesin bilgi de yok. Abuk subuk sayfaların yazdıklarına itimat edecek değilim. Adamı sevmeyen, ölse diye avcunu terleten çok.

Suan kulağını cinlattigim arkadaşımın hastahaneye ulaşıp %100 kesin bilgi vermesini bekliyorum onun icin ben inanmıyorum arkadaşlar.
Barkın abi kalkacak bizim yalan haber yüzünden kulak mememize vuracak rahat olun...
Sadece kesin haberi verecek arkadaşın hastahaneye ulaşmasını bekliyorum...

Yapma be Barkın Abi.... OFff ya hayatımda ilk kez ailemden olmayan birinin ölümü beni bu kadar üzdü. Şu boktan dünyada ölecek o kadar boktan tip varken neden be neden böyle güzel insanlar ölür..........

MrMud Hocam şu anda seni tanımasam da, tek inandığım kişisin.
İyi haberlerini bekliyorum.

En çok içimi yaralayan da Barkın abinin kendi motoru Panigale'yi ya da Wunderwaffe'sini değil de; muhtemelen tanıtsın diye ona verilen rc200'ü kullanması oldu. Panigale ile olsa belki de o kapı açıldığı sırada çoktan gitmek istediği yere varmış olurdu. Wunderwaffe'nin sesi belki de o kapının açılmadan önce 3 saniye daha düşünülmesini sağlardı. Yine camiaya bir video daha hediye etmek için, sponsorumuz olsun da bari dükkanı döndürelim, videoların devamı gelebilsin diye kullandığı motosiklet...

Motosiklet onunla anlam kazanmıştı benim için; o olmadıktan sonra ne motosikletin, ne de motosiklet ile ilgili hiç bir şeyin anlamı kalmaz benim için.
İnanmak istemiyorum, lanet olsun o kapıyı açana da arabasına da onu yetiştiren sisteme de...

Hocam şu anda seni tanımasam da, tek inandığım kişisin.
İyi haberlerini bekliyorum.

Bende oturdum balkona elim telefonda haber bekliyorum hocam.
Allahın izniyle yalan haber olduğu için özür dileyeceğim burada...
Inşallah alacağım haber bu konuyu yalanlayacak...

Arkadaşlar fuat abiyle kazasındaki gibi bir durum değil. Her taraftan teyit yağıyor.. inanmak istemesem de haber doğru.

Hepimizin başı sağolsun...

Suan kulağını cinlattigim arkadaşımın hastahaneye ulaşıp %100 kesin bilgi vermesini bekliyorum onun icin ben inanmıyorum arkadaşlar.
Barkın abi kalkacak bizim yalan haber yüzünden kulak mememize vuracak rahat olun...
Sadece kesin haberi verecek arkadaşın hastahaneye ulaşmasını bekliyorum...

Senin arkadaşın hala ulaşamadı mı şu hastaneye kardeşim sabahın 4'ünde? Nereden gidiyor bu adam?

Ailesi bir açıklama yapacak, o zamana kadar sakinliğimizi koruyalım. Sukunetle bekleyelim. Olayı da çok deşmeyelim şuanda, ailesinin de acısı çok taze. Barkın Bayoğlunun da ölen diğer kişinin de. Ailesinin açıklamasını bekleyelim.

KARDESIM GIBI TANIDIĞIM ARKADAŞIMDAN HABER ALDIM.

Şuan haydarpaşa kapısında.

Başımız Sağolsun arkadaşlar, abimizi kaybettik bilgi ne yazık ki %100 doğru..

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Unutmayacağım.

Haber doğrumu diye sormayın lütfen, kalp kırmak istemiyorum.
Ve lütfen bana tekrar ettirmeyin, Barkın abiyi kaybettik.
Haberi bana veren kişi , doğruluğunu sorgulamayacağım bi kardesim.
Habere inanmayanlar başka kaynak baksın başka birşey yazmak istemiyorum.

Tekrar camianın başı sağolsun.
Altın Elbiseli Adamı, bizi tek görmezden gelmeyen Barkın abimizi kaybettik...

KARDESIM GIBI TANIDIĞIM ARKADAŞIMDAN HABER ALDIM.

Şuan haydarpaşa kapısında.

Başımız Sağolsun arkadaşlar, abimizi kaybettik bilgi ne yazık ki %100 doğru..

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
Unutmayacağım.

Allah rahmet eylesin. Motosiklet hakkında bildiğim bir çok şeyi Barkın abiden öğrendim. Videoları, sunumları, muhabbeti.. Mekanı cennet olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar