Altın Elbiseli Adam Barkın Bayoğlu hayatını kaybetti

Kendini bilmez bir zibidi,şeref yoksunu mahluk yüzünden iki eve yine ateş düştü.Hayır abi yol ortasında arabadan inmek ne demek ya,senin kafa hic mi basmiyor.Senin sorumsuzluğunda yüzünden masum bir hayat yitip gidiyor.Yemin ederim en sonunda birakicam bu motosikleti.Bu kadar vurdumduymaz,bu kadar bencil,bu kadar kendini bilmez,sorumsuz insanlar aramızda pimi çekilmiş bomba gibi dolaşıyor...

Hocam kaynak hastahanede bekleyen kişiler.
En az senin kadar üzgünüm...
Inşallah gerizekalının birisi yanlış bilgi vermiştir ve yalan haberden rezil kepaze olurum.
İnşallah...

hocam bi internet kaynağı arayaym dedim direk ekşide bile bu konuyu gösterdiler kaynak olarak...

Arkadaşlar kaynak gösterememenizi anlıyorum ancak bazı arkadaşlar berrak turşuları facebook demiş, orada da bir bilgi yok. En azından yakınlarına mı ulaşıldı hastanede olduğunu söyleyen herhangi birine mi onu söyleseniz. Bahsettiğiniz fan grubunun linki falan yok mu? Çok ciddi bir mesele gergin bir şekilde bekliyoruz.

Ben de bu arkadaşın tweetine görünce sordum. Aile dostumuz dedi.

tumblr_otmeljQ50n1wrlyogo1_1280.jpg

Iki samimi arkadaşım suan hastahaneye gidiyor, kesin haberi vericem.

Kadıköyde üsküdarda civarda oturanınız varsa allah aşkına haydarpaşaya bi gidin bakın. Ben il dışındayım yoksa koşardım.

Allah rahmet eylesin.
Barkın abi son eğitimini verdi.Bugüne kadar verdiği bilgilerden çok istifade ettim.
Allah ondan razı olsun.Yerini cennet eylesin

Abi olamaz ya, Allah aşkına birisi bana yanlış haber aldın mal herif felan desin, Barkın abi suan hayatta desin etmeyin ya

Allah rahmet eylesin
Facebook grubundaki post silindi yenisi açıldı hastaneden kesin haber deniliyor
Söylenecek başka bir şey kalmadı galiba

Arkadaşlar nolur yakınlarından bizzat bilgi almadan veya hastaneden bizzat bilgi almadan buraya kötü bilgi yazmayın. Henüz hiçbir şey net değil, lütfen kesinleşmeden galeyana gelmeyin.

Ailesi bilgi verecekler diye post sildirdiler , Atilla Ateş yakın arkadaşım olur ordan biliyorum, ailesi bilgi vermiş mi ? Atilla suan hastahaneye gitmek üzere avrupa yakasından yola cikti, birisi yalan desin gözünüzü seveyim ya

Ailesi bilgi verecekler diye post sildirdiler , Atilla Ateş yakın arkadaşım olur ordan biliyorum, ailesi bilgi vermiş mi ? Atilla suan hastahaneye gitmek üzere avrupa yakasından yola cikti, birisi yalan desin gözünüzü seveyim ya

Şu sayfayı paylaşır mısın

Mersin İl Temsilcisi
oyle ya da boyle, bir ekoldü..
gozlerim doldu..
ben de saglikciyim ve su an nobetteyim.
surekli vakalar geliyor ama tanidik oilunca, soz bogazda dugumleniyor...

Allah rahmet eylesin.
kalanlara sabir diliyorum..

camiamizin başı sagolsun :(

Son düzenleme:
Arkadaşlar nolur yakınlarından bizzat bilgi almadan veya hastaneden bizzat bilgi almadan buraya kötü bilgi yazmayın. Henüz hiçbir şey net değil, lütfen kesinleşmeden galeyana gelmeyin.

Hocam hastahanede suan bulunan 10a yakın kişi kaybettik diyor, sözlüklerde vefat ettiği söyleniyor birşey bilen bir Allahın kulu yokmu ya

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar