- Konu Yazar
Herkese Sagılarımı sunarım arkadaşlar abilerim kardeşlerim 13bin tl bütçem var ve bu bütçeye uygun motorsiklet ve ekipman almak istiyorum benim kendi hazırlamıs oldugum soyle bir ekipman listem var ne kadar dogru tercih bilmiyorum ama gorusleriniz benim için cok önemli
4Riders Dublin Mont - 400tl
4Riders Dublin Pantolon - 200tl
4Riders Yazlık Bot - 300tl
4Riders Komple Vücüd Koruma - 260tl
Mt Reevenge Kask - 400tl
Eldiven Hakkında bir fikrim yok
4Riders Diz Koruma - 70 tl
Ve Tabiki lastik için extra 700 tl
Şimdi Gelelim Motor Secimine 1500tl 2000tl arasında ayırdıgım ekipman ücretini cıkartınca bana motor için kalan para 10-11bin tl aralıgında Hayalim Mt-25 di ama cok yakıyor ve benim için tuzlu bir motor bu nedenle kararımı bajaj pulsar ns200 e cevirdim haliyle biraz goruntuu olsun az yaksın parcası uygun olsun istekleri var bendede bayiysiyle gorustum 2017 model 10500 liraya kapatabilirim fakat aklıma takılan 2017 modeldede kronik sorunlar varmı burda devreye siz degerli motorcu arkadaslarım ailerim giriyor sizin gorus ve onerilerinizi almak istiyorum bana ekipman konusunda ve motor konusunda yardımcı olmanızı istiyorum aldıgım motora uzun süre binmek temennisiyle baslıycam
4Riders Dublin Mont - 400tl
4Riders Dublin Pantolon - 200tl
4Riders Yazlık Bot - 300tl
4Riders Komple Vücüd Koruma - 260tl
Mt Reevenge Kask - 400tl
Eldiven Hakkında bir fikrim yok
4Riders Diz Koruma - 70 tl
Ve Tabiki lastik için extra 700 tl
Şimdi Gelelim Motor Secimine 1500tl 2000tl arasında ayırdıgım ekipman ücretini cıkartınca bana motor için kalan para 10-11bin tl aralıgında Hayalim Mt-25 di ama cok yakıyor ve benim için tuzlu bir motor bu nedenle kararımı bajaj pulsar ns200 e cevirdim haliyle biraz goruntuu olsun az yaksın parcası uygun olsun istekleri var bendede bayiysiyle gorustum 2017 model 10500 liraya kapatabilirim fakat aklıma takılan 2017 modeldede kronik sorunlar varmı burda devreye siz degerli motorcu arkadaslarım ailerim giriyor sizin gorus ve onerilerinizi almak istiyorum bana ekipman konusunda ve motor konusunda yardımcı olmanızı istiyorum aldıgım motora uzun süre binmek temennisiyle baslıycam