Arabacılara trafikte eğitim nasıl verilir?

Biliyorsunuz ki arabacilar ehliyet alırken motosikletin nasıl kullanıldığı, yani motorun ayakta durmasınin, güvenliginin, kirilganliginin ne olduğu hakkında bilgi sahibi olmadan trafiğe çıkıyor. İş bu halde, o zaman bu iş trafikte öğrenilecek. Biz onlara öğreteceğiz. Tabi ki kırmadan dökmeden, nezaketle.

Bundan bi kaç ay önce ben ana yolda ilerlerken tali yoldan çıkan ve hızı en fazla 05-10 km olan bir araç,beni görmeyip sol arka yolcu ayakliginin olduğu yerden bana vurdu,hali ile ben bir yana motosiklet bir yana gitti.Çok şükür bende de motosiklette de bir şey yoktu.Ama adam ne dese beğenirsin.Kardeşim önüne baksana....
Simdi gel de buna trafik eğitimi ver,hemde kırmadan,dökmeden nasıl olacak simdi bu....

O iş zor kardeşim adam suçlu olmasına rağmen bana motosiklete binme sende diyor sen olsan ne yaparsın böyle birine...

trafikteki milyonları eğitemezsin ama tek bir kişiye defansif sürüşü öğretebilirsin :wiinkk:

DKN

çok saygılıyız ve hatta polyannanın anasıyız. Bazen çiçeğin üzerinde uçan bir arı, bazen ise bulutların arkasından yeryüzüne inen bir gökkuşağı.. ve hergün, günü aydınlatan bir güneş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar