duayenleri kadar bu işten anlamam fakat test ettiğim makinanın ulaştığım sonuçları şunlardır.
1- saçma gelebilir ama adamlar crosstourer in bütceye uygun halini yapmışlar. biri 60 bin diğeri 30 bin hatta 27bin güncel. ben 25 i görür diyorum ilk gelen partiler.
2- ilk parti de tüketici sabredebilirse bu motorlar 25leri hatta 24leri rahat görür. uygun fiyattan olmadığı taktirde tüketici yanaşmıyor algısını hissettirmeli son kullanıcı.
3- Teknik yorumlarım tecrübemle paralel şöyle. makina oldukça kemikli ve cüsseli enduro olmuş yani, hondanın nc si bence enduro falan değil. ama bu makina enduro.
4- China için fazla iyi geldi makinanın genel görüntüsü, plastik aksam vs. 60-65bin tl lik crosstorerde nasıl fiyatına göre ise, bu makina da da aynen öyle fiyatına göre gayet iyi .
5- 1. vites çok yeterli şehir içi bazında. zaten şehirler arası ilk kalkışlar için zaten çok iyi. dikkatimi çeken husus 1. viteste son gaz veya dip gaz aralığında makina da kapaklanma olmuyor bu durum kullanıcı için güzel.
6- sele kısa kullanımlar için tamam fakat uzun yollar için elden geçmeli sanırım.
7- rahatsız olduğum konu şu ,1.88 boy 120 kg biri olarak depoyu bacak aramda tutmakta ve selede pozisyon almakta çok zorlandım. bu kullanım konforunu çok bozuyor. sanki depo altı kıvrımları oldukça üstte kalmış.
8- arka fren kalitesi %70-75 ön fren %90-95 frenler 25-27bin liralık bir enduro için çok iyi.
9- NCdeki ön bagaj bu makina da olsaymış

depoda artçı altında

hani ne güzel olurmuş.
10- italyan çizgileri ve kalitesi çok belirgin , bu makinaya China demek haksızlık olur.
11- motor bloğunu tnt serisindeki gibi çok renkli tutabilirlermiş.
12- arkadaş hangi kafa motor çevresi koruma barlarını PARLAK SİYAH YAPAR. yesinler sizin mühendislerinizi.. PARLAK SİYAH kaynak ekli parçalarda BOK demektir işlemi beyaz ışık altındaymış gibi çirkin şekilde ortaya çıkarır. Ya kaynağını silik tutacaksın, ya da rengini MAT SİYAH kullanacaksın. AKSİ var ise CHİNA burda var işte. berbat ötesi acil bu Proses değştirilmeli hatta banttaki işlemler bile acilen MAT SİYAH a dönmeli...BENİM FİKRİM...
13- bu makina alınır mı ? Bu fiyatta alınmaz.. Neden alınmaz!! ithalatçılara en azından az bi durun o kadar da değil mesajı Bu Marka ve Modelde başlatılabilir tüketici tarafından.. forumlarda LAK LAK yerine tek vücut olunabilse TÜKETİCİNİN başaramayacağı şey olamaz. Düşünün bir arkadaşım Cfmoto almış 9bin tlye tam bir facia makina, çok yüksek perdeden motor tecrübesi olan biri değilsem de bu saçma sapan güvenlik yoksunu makinalar nasıl alınabiliyor. alırsan o zaman ağlamayacaksın valla ben bastım frene tutmadı da demeyeceksin.
14- sonuç : Benelli TRK502 ABS için, 35.000 tlye otomatik son teknoloji Honda NC750XDCT (750CC honda yani) alınabiliyorken , nispeten farklı sınıfta bile olsa Benelli TRK502 ABS 27.000 TL etmez. Kötü makina mı değil elbet, bu sebeple 25bin maksimum ederi var. Gelin siz düşünün diğer motorlarda ne uçuşlar var ithalatçılarda.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------
güncel aldığım bilgi, 1000 bakımı sonrası 4000 km de 1 bakım dedi arkadaşlar, ekstra standart şeyler olmaz ise 300-350 tl bakım bedeli, sanırım 10.000 üstünde sadece 500 tl tutacak bir bakımı var.