@Riptalon hayırlı olsun, güle güle kullan. Telli jant ile gelmeyecek miydi bu motor? Zamanının tüm görsellerinde telli jant vardı diye hatırlıyorum. Fuar zamanı görüştüğümde de gelecek modellerinin öyle olacağını, fuardaki motosiklet alelacele geldi diye telli jant olmadığını söylemişlerdi.
Teşekkür ederim. Tel jant olan model Adventure modeli. Malesef ülkemize gelmedi. Şu anda sadece normal jant beyaz seçenek var. Diğer renklerin daha sonraki partilerde geleceğini söylediler. Yalnız sonraki partiler için aynı fiyat beklenmiyor. Sitedeki 8700$ fiyattan satılabileceğini söylediler. Tabi kesin değil bana sorarsanız aynı fiyat devam edebilir.
@demirarch
Forumda ilk haberler geldiğinde ben de fiyatın yüksek olduğunu düşündüm fakat alternatifi yok malesef. Versys X-300 dahi neredeyse 30.000 TL. 300 - 400 cc civarı motorlar 25'e dayandı (İyi markalar). Tarz olarak zaten yakın fiyatta alternatifi yok. Üstündeki ekipmanları farklı motor alıp takmaya kalksanız 3000 TL civarı masrafa girmek olası. Açıkçası bir süre düşündükten sonra ben mantıklı buldum. Zaten öyle düşünmesem tercih etmezdim.
Son düzenleme: