RKS RKS Titanic 150-S

Emsallerine oranla fiyatı yüksek ama @darknife'nin dediği gibi parça kalitesi dahil olmak üzere her şeyi ortada gönül ister ki kvd ve ötv fiyatlarında indirim yapılsın tüm motorların fiyatı düşsün ama imkansız. Bu fiyatlardan almak zorunda bırakılıyoruz.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bugün servisteydim 6000 bakımını yaptırdım. Yağ filtresini, benzin filtresini, bujiyi değiştirttim, daha kalın motor yağı koydurdum, zinciri gerdirdim. Makine oldu çiçek.

7NARJL.jpg

PrQXdd.jpg

Bu da benim fasulye, tek şikayetim yan ayaklık :)

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Vecihi jant şeritlerin çok yakışmış, benim elimde beceri yok jant şeridi çekene kadar canım çıktı

@tommygun dostum yok mu yakın zamanda bir gezi ve motorun uzun yol hakkında yorumları ?

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
@tommygun dostum yok mu yakın zamanda bir gezi ve motorun uzun yol hakkında yorumları ?

Kısmetse bu yaz bir Çanakkale bir de Bodrum planım var. Fıtı fıtı gideceğim Allah bir mani vermezse. Buaralar şehir içi tek marşta 80-100 km yollar yapıyorum. Motor gitmesine gidiyor da rüzgardan dayak yemiş gibi oluyorum. Motor çok atak, trafik sorununa birebir, az yakıyor. Haftada en az 1-2 kişi motoru beğendiğini söyleyerek markasını modelini soruyor. Allah herkese gönlündeki motoru versin..

Kısmetse bu yaz bir Çanakkale bir de Bodrum planım var. Fıtı fıtı gideceğim Allah bir mani vermezse. Buaralar şehir içi tek marşta 80-100 km yollar yapıyorum. Motor gitmesine gidiyor da rüzgardan dayak yemiş gibi oluyorum. Motor çok atak, trafik sorununa birebir, az yakıyor. Haftada en az 1-2 kişi motoru beğendiğini söyleyerek markasını modelini soruyor. Allah herkese gönlündeki motoru versin..

Tarih belli mi Tommy, bende de benzer planlar var sağlık sorunlarını halledebilirsem belki yolda karşılaşırız.Çadır mı otel mi konaklama için.. Gerçi bende plan çok da Karadenizden balkanlara, motoru değiştirmesi ve sağlık vs.işte..

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Allah şifa versin kardeşim, üzme kendini. Ben Ağustos'un ilk haftası Cuma sabahı gidiş Pazar akşamı dönüş Çanakkale düşünüyorum. Gittiğimde otelde kalırım gibime geliyor. Bodrum için de Kurban Bayramı bitiminde 4-5 günlük bir gezi planlıyorum ama daha net değil. Beni düşündüren bu motorun bakım aralıklarının 2000 km gibi çok düşük olması, git gel hemen bitiyor. Yolda karşılaşsak da karşılaşmasak da beraber sürelim birgün..

Teşekkür ederim. Ben de ağustos ikinci hafta gideceğim muhtemelen, izin vs.bol vaktim olacak.
Fıtı fıtı gidersen; yağ rahat idare edecektir bozulmadan. Şehir farklı da İtanbul'a gelince süreriz kısmetse..

tmp

Allah şifa versin kardeşim, üzme kendini. Ben Ağustos'un ilk haftası Cuma sabahı gidiş Pazar akşamı dönüş Çanakkale düşünüyorum. Gittiğimde otelde kalırım gibime geliyor. Bodrum için de Kurban Bayramı bitiminde 4-5 günlük bir gezi planlıyorum ama daha net değil. Beni düşündüren bu motorun bakım aralıklarının 2000 km gibi çok düşük olması, git gel hemen bitiyor. Yolda karşılaşsak da karşılaşmasak da beraber sürelim birgün..

Bakımlarını farklı ildeki servislere de yaptırabilirsin ama bayramda açık servis bulur musun orasını bilemem :) Tek marşta 100 km 150cc bir makina için güzel bir km.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bakımlarını farklı ildeki servislere de yaptırabilirsin ama bayramda açık servis bulur musun orasını bilemem :) Tek marşta 100 km 150cc bir makina için güzel bir km.

İllaki diğer illerde de iyi ustalar vardır ama ben Maltepe Motogaleri Aziz Usta'dan başkasına kurcalatmam motoru :)

İllaki diğer illerde de iyi ustalar vardır ama ben Maltepe Motogaleri Aziz Usta'dan başkasına kurcalatmam motoru :)

İllaki tek ustaya yaptırmak her zaman daha iyidir ama bazı durumlar mecbur gidiyorsun farklı servislere rks servisleri genelde bilgili ustalardır benzer her marka motor servisini yaparlar japon italyan olmadığı sürece :)

Fiyatı yüksek diyen arkadaşlar ötv indirimi yapıldı bilginiz olsun hem R modelinde hemde S modelinde epeyi bir kullanıcı toplayacaktır pazardan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar