Benim dayımda vardı cbr 600f 27. sahibi olarak sattı, satarken 45,000 km yapmıştı önceki 26 sahibi kaç kere km çektirdi siz düşünün.
Motor sahibiyle görüştüm arkadaşlar depo ve kuyruğunda boya yok kafa grenajı ve yanlar boyalı dedi grenajların orjinal olduğunu söyledi, km ninde aynı şekilde. Honda servisine ekspertiz yaptırabilirmiyix dediğimde tabiki kardeşim dediklerim haricinde bir şey çıkarda masraflar bana aittir diyede ekledi. Çok ikilemde kaldım arkadaşlar belkide motor cidden temiz ve orjinaldir çokmu zor ihtimal ?![]()
Bir senin ilana bak birde şu ilana bak. 431440682
30 binde sele nasıl olurmuş iyi bak anlarsın.
Mal kendini belli eder diri gözükür.
İlandaki motor biraz pahali olmakla beraber, iyi gorunuyor, aciklamalarindan da belli ama seleye bakip motor alinmaz bence. En kolay degisebilen parcalardan biri sele ne de olsa.
Daha degisik seylere bakmak lazim, bence en onemli bakilacak sey motor degil de sahibi. Cok el degistirmemis ve sahibi dogru duzgun bir motor alinmali.
2 kere 2 4.Cok arastirdim,cok motor baktim,uygun fiyata bulduklarimi usenmeyip İstanbul'un neresi olursa olsun gittim baktim ama yok.Senin gibi bende 15 bin ₺ paraya cok motor baktim artik 4 silindir istiyodum 600f baktim oncelikle ama o kadar baktigim motordan bir tane temiz cikmadi.Sahsen 17 den asagiya temiz 600f bulmak bence imkansiz.Diger motorlari bilmiyorum.Harici arkadasima 600f aldik,hasar kaydi vardi parca parca ama inan motorun calismasini gor siir gibi.Cokta uyguna aldik hadi dedik binilir buna.Ustaya goturduk yag su balata ivir ziviri degistirelim diye daha gotururken elektrik tesisatindan yolda kaldik.Olay sadece makina da bitmiyoru.Bu soyledigim motora elektrik tesisati dahil 3500-4000 ₺ harcandi ama agiz tadiyla binemeden sadece totalde 15 gun kullandi motoru satti,hicbir kar etmedi yanlis anlasilmasinBende gittim R25 aldim,evet hayalimde ki motor degildi artik bu kadar tecrubeden sonra buyuk bi makina istiyodum ama aman kalsin.Para yoksa eziyetten baska bisey degil.Giden zamana mi yanarsin emege mi paraya mi sezonda motora binememeye mi...
Sonucta bu aleter 10 yasi gecmis aletler,bir yerden masraf cikariyo emin olun..KM neden bu kadar kafaya takilir anlamiyorum.zaten ya cogu dusurulmus hadi dusurulmemis olan tek tukte bakimsiz aletler belkide.Km yuksek olsun bakimli olsun sunu atin kafanizdan