Az paraya 4 silindir , bu ilandaki makine nasıl?

Herkeze hayırlı günler, 1 senelik bi aradan sonra Allah ın izniyle tekrar motosiklet alacağım, en son kullandığım motor gsx 750f 2001 model karbüratörlü 4 silindir km de 60 krş yakan dehşet bir makinaydı.
o zamanlarda elimde 12 13 bin civarı bişey vardı. Ninja 250r dan sonra 4 silindir motor bakıyodum. forumda çoğu arkadaş böyle bişeyi benim iyiliğimi düşünerek (maddi manevî) tavsiye etmedi ben gözümü kararttım uzun araştırmalar sonucu o makineyi aldım. ve çok memnun kaldım belkide biraz şansıma.gerçekten bana benzinden başka masraf sıkıntı çıkarmadı (bir iki ufak şeyi es geçiyorum) şimdi yine elimde belli bir miktar para var yaklaşık 15 bin bu paraya gsr600 cbr600f gibi motorlar bakıyorum ama tabiki yine piyasa uçmuş. 10 sene önce 10 bine alınan motorlar şuan 15 e satılıyor çok tuhaf :) bu forumdaki her kullanıcanın motorunun temizliğine eminim forumdan satan arkadaşlar varsa max 15 16 ya kadar 4 silindir motor arıyorum bilginiz olsun satan eşi dostu olan yorum atsın :) ve her zaman fikirlerine güvendiğim motosiklet.net ailesi üyeleri aşadaki motor hakkında ilk izlenimlerini benimle paylaşırsa sevinirim herkezin tekeri düz bassın.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-mototem-den-honda-cbr-600-f-453860635/detay

Son düzenleme:
1- km imkansız.
2- kafadan olan resimlerine bak sol ve sağ boru bence %100 farklı.
3- grenajlar çin galiba bana öyle geldi.
4-cihazı zulüm parlatmışlar.

GSX 650 F'lere de bir bak derim. Hem daha genç ve çizgileri daha modern. Çok daha temizini benzer fiyatlara bulabilirsin

1- km imkansız.
2- kafadan olan resimlerine bak sol ve sağ boru bence %100 farklı.
3- grenajlar çin galiba bana öyle geldi.
4-cihazı zulüm parlatmışlar.

ufak düzeltme süspansiyon boruları farklı değiller sadece birinin kepi yırtılmış muhtemelen öndeki tozluk kısmı yok sadece

yorumlarıma gelecek olursam
yine 2003 bu km'de olması imkansız üstü
ben bile 2001 modele biniyorum ve 2011de aldığım sene sonrasında ya binmeye vaktim olmadı yada maddiyat olarak şu an olduğu gibi zorlanmamak için binmiyorum 6 ayda bir yağ değişimini yapıyorum son 2 yıldır km dolmadığı halde sadece ve km 88k'da
yani 52bin km'de aldığım makina 88binde şu anda 6,5 senede adam akıllı binmediğim halde 36k yol yapmışım oradan kendin hesapla
grenajlar orjinal değil çin %99 ama bunun kaliteli olanıda var kalitesiz olanıda var dandik olanı ise en ufak şeyde çıt kırıldı oluyorlar iyi olanları orjinali kadar olmasada baya bir esnek oluyorlar

kısaca sadece km'de yapılmış işlemden dolayı bile kafadan elenmesi uzak durulması bir makina

ufak düzeltme süspansiyon boruları farklı değiller sadece birinin kepi yırtılmış muhtemelen öndeki tozluk kısmı yok sadece

yorumlarıma gelecek olursam
yine 2003 bu km'de olması imkansız üstü
ben bile 2001 modele biniyorum ve 2011de aldığım sene sonrasında ya binmeye vaktim olmadı yada maddiyat olarak şu an olduğu gibi zorlanmamak için binmiyorum 6 ayda bir yağ değişimini yapıyorum son 2 yıldır km dolmadığı halde sadece ve km 88k'da
yani 52bin km'de aldığım makina 88binde şu anda 6,5 senede adam akıllı binmediğim halde 36k yol yapmışım oradan kendin hesapla
grenajlar orjinal değil çin %99 ama bunun kaliteli olanıda var kalitesiz olanıda var dandik olanı ise en ufak şeyde çıt kırıldı oluyorlar iyi olanları orjinali kadar olmasada baya bir esnek oluyorlar

kısaca sadece km'de yapılmış işlemden dolayı bile kafadan elenmesi uzak durulması bir makina

Sağ borunun rengi değişik geldi bana. Daha yeni gibi.
Km konusuna gelicek olursak bu motor gerçek km olabilir ama bu fiyata olmazdı.
Düşük km, çin grenajı fiyat düşük sezon ortası hiç mantıklı gelmiyor.

Hasarlı çok motora bindim Antep'den ne hasarlı araba ne motor alınır. Tercih meselesi. :)

Boşver sen bence bu sevdadan vazgeç yada bütçeni arttırmaya bak.Hem az km sorunsuz hemde o fiyatlara motor bulmak zor.

Ben sanırım satmayı düşünüyorum.
Emin değilim. Eğer litrelik düşünürsen..

Kimbilir?

Adam müşterinin görmek istediği kmyi yazmış

Turkiyede önemli olan yapilan değil görülmek istenen

O pa4alars elbet bulunur iyi incelemek lazim.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Kilometresi cok motorlara bak bence, bende elime 15 falan gecse gsr600 falan dusunuyorum ama henuz gecmedi. Cbr900rr nasil?

Hiç 38bin km civarı durmuyor bu motor biraz hırpalanmış gibi geldi bana, ama tabi yakından incelemekte fayda var, para senin karar senin hocam.

c3y

Kardeşim alma valla alma basına bela acar yaslı makinaların elektrik tesisatının belli bir süre sonra komple elden gecmesi gerekiyor malum f lerde suya karsı hassas paranı hiç etme bu şerefsizler km sarıp sarıp satmaya calısıyor git tek silindirde olsa 0 motor al yada paranı biraz daha topla yüksek model al düşün 2016 model 30000 km de bir sürü araç var bu araç 2003 imkansızz katakulle

90 lı yıllarda burak kut klibindeki motorlara benziyor.

ne kesiciler görmüştür bu motor canını almışlardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar