Ya bildiğin titreşim var rahatsız edici yani bilmiyorum ya

Konuştuk özelden ama buradan da hayırlı olsun diyelim![]()
Hocam wallahi okuyunca güldüm, ömrünüz uzun olsun. Radius var ve bayağı yeterli. Size fotolardan öyle gelmiş olabilir. Üstelik iyi olan ne biliyor musunuz? Sürerken Yoruldunuz mu? Yaslayı veriyorsunuz depoya.250n modeli naked olduğu için rahat sürünüyor ama 250r sport modelinde bu depo çok işe yarıyor. Üstüne eğildiğinizde sizi destekleyen, tutan bir atla birlikte olduğunuzu anlıyorsunuz. Daha önce mt7 'de depo çükümün ordaydı. Ara ki bulasın![]()
40 sayfayı tek tek okudum.
Öncelikle Green Arrow arkadasa deneyimlerini ve yorumlarını paylastıgı için tesekkür ederim.
Okudugum kadarıyla Türkiye'den çekildiğinden bahsetmissiniz.Fakat Üniteks Motosiklet sitesinde hala bünyesinde oldugundan bahsediyor ve sitede satış devam ediyor.
Düsüncem GD 250R ama GD 250N de bir ihtimal düsünebilirim.
Üniteks Motosiklet sitesinde GD 250N sıfır fiyatı 10.390 tl iken,malum sitede 2015 sıfır fiyatı 14.500 tl.
Üniteks Motosiklet sitesinde GD 250R sıfır fiyatı 17.440 tl iken,malum sitede 2016 sıfır fiyatı 15.950 tl.
Bir karmasıklık söz konusu gibi.Bugun Üniteks Motosikleti aradım ama sanırım haftasonu diye telefonu kimse acmadı.
Sıfır olarak 2015 veya 2016 model almamın özellik bakımından bir farkı varmıdır acaba?Yoksa tüm modellerde motorlar aynı mıdır.?
Ayrıca Hyosung'un Türkiye'den cekildiğine dair bir bilgi bulamadım.Çekildiğini iddaa eden arkadaslar bir kaynak gosterebilirse çok sevinirim.Tesekkrürler.
bu konuyu ben de merak ediyorum,gd250n'in güncel fiyatını Uniteksten öğrendikten sonra paylaşabilir misiniz?
arkadaşla bugün tanıştık, motosiklet kot pantolonu üretimi işine girmiş, mağaza açmış, ihtiyaçlarınız için danışabilirsiniz, kotları uygun fiyata alabilirsiniz ...
Selamlar, duke 200 ile gd250n arasında kaldım. Genelde şehir içi kullanım arada da gezi amaçlı şehir dışı düşünüyorum.
Malum sitede de fiyatları aynı ama görsel olarak gd250n çok hoşuma gidiyor. Siz hangisini tavsiye edersiniz?