[Osmaniye - MT]

OSMANİYEE MT NEREDESİNİZ YAW :silent: günaydııııııııııııııııııııııııııııııııııııııın:rendeer:
hadi topiği böle canlı tutamayız, hadi ekşııııın:queen: :queen: :queen:

herkese selammm :rendeer:
gunaydııııınn inciii:) nasılsın ben adanadaydım bugun geldım yanı bırkacgundur forma bakamadım simdi kontrolediyorum sende gelecem diyosun ama yoksun herkes seni bekliyor eeeee hadi gel artık:):):):):):)
ilker,nez hosgeldiniz aleykum selam:)

kardeşime selamlar,
herşey yüreğinin güzelliğince olsun.
en kısa zamanda mersine bekliyorum. zaten ben sana dedim bu hafat sonu sen gelemezsen ben bu sene mutlak seni ziyarete geleceğim
nü çalışma yapacağız:)

kardeşime selamlar,
herşey yüreğinin güzelliğince olsun.
en kısa zamanda mersine bekliyorum. zaten ben sana dedim bu hafat sonu sen gelemezsen ben bu sene mutlak seni ziyarete geleceğim
nü çalışma yapacağız:)
heheheee basımın üzerinde yerin var kardesim:) ya siz gelin bu hafta sonu kadirliye çok güzel yerler var burada sizi ağırlayayım gezdireyim sıra sizde ben geldim

gunaydııııınn inciii:) nasılsın ben adanadaydım bugun geldım yanı bırkacgundur forma bakamadım simdi kontrolediyorum sende gelecem diyosun ama yoksun herkes seni bekliyor eeeee hadi gel artık:):):):):):)
ilker,nez hosgeldiniz aleykum selam:)

ya nasıl istiyorum aslında orada olmayı ama işte çalışıyoruz ne yapalım şimdilik topikten idare edelim "elbet bir gün buluşacağız " hepinize selamlaaaaaaaaaaaaaar:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim::

ressam_01 kadirli dedinde yüreğim pır pır etti.bi buluşma ayarlayalımda antalyadan bizde gelelim akdeniz motorsikletlileri olarak kaynaşalım.

ressam_01 kadirli dedinde yüreğim pır pır etti.bi buluşma ayarlayalımda antalyadan bizde gelelim akdeniz motorsikletlileri olarak kaynaşalım.
kardes allah izin verirse birara düzenleyecegiz bunun için ugrasıyorum mersin mt den arkadaslara da söyledim eger onlarda tamam derlerse onlarıda misafir edecem bu arada sizide bekleriz memnun olurum gelirseniz.eger mersinde gelirse sana haber ederim buradan ok k.i.b.

ya nasıl istiyorum aslında orada olmayı ama işte çalışıyoruz ne yapalım şimdilik topikten idare edelim "elbet bir gün buluşacağız " hepinize selamlaaaaaaaaaaaaaar:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim::
inci sen ne işle meşgulsün istanbulda belki senden once biz geliriz sana:) bu sene resim sergilerimiz olacak ist.da

Son düzenleme:
arkadaslar nedır bu borekler mantılar ya ınsanın karnını acıktırıyorsunuz eeee kadım mototcu olun ca baska ne konusulur ınsallah bırgun istanbul yada osmanıye falan bulusuruz da ıyı bı zıyafet cekerız

vala mustafa kardeş ya zaten en büyük problemim yemek ne yapalım yokki mt mersinde bir bayan bize yemek yapacak ben de onum motorunu yıkardım ama yokki ressam kardeşime sevgiler en kısa zamanda tekrar görüşelim

gunydın inci hanım nasılsınız hosgeldınız bugun de:)
erencim insallah siz gelin buseferde buralara olmasmı?

valla ıyı olur eren kardes motorlarada atarız butun mazemelerı gezılerde ıyı olur aç kalma sorununu ortadan kaldırmıs oluruz bıde bulasıkcı bulmak lazım ya buna yok yok kalın ıyı bı fıkır dııl bu toplantıları faalan evınde yaparız artık bunlarıda yazdık ya gelecek olanda gelmez sımdı ya

slm

Borçlarimizdan, ceza ve günahlarimizdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bagislayandir, unutmayalim.. Eller semaya kalkip, yürekler bir atinca bu gece, gözler sevinç yaslariyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualariniz kabul olsun!

goruntu315ul1.jpg

Son düzenleme:
selaaam osmaniye MT :rendeer:
nasılsınız ? :rendeer:
hepinizin kandili mübarek olsun (bana da dua edin, bir an önce chopper "uma kavuşayıım) :queen: :wiinkk: :
hepinize SELAAAAAAAAAAAAAAAAAAM::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: :rendeer:

selaaam osmaniye MT :rendeer:
nasılsınız ? :rendeer:
hepinizin kandili mübarek olsun (bana da dua edin, bir an önce chopper "uma kavuşayıım) :queen: :wiinkk: :
hepinize SELAAAAAAAAAAAAAAAAAAM::kalbim:: ::kalbim:: ::kalbim:: :rendeer:
Allahım su günde bu güler yüzlü,arkadas sevdalısı,memleketinden uzakta memleket hasretiyle yanan bu güzel muhteşem insan inci hanımın bugun diledigi bütün dilekleri,duaları bütün yüceliğinle kabul et Yaaaarabbiiiiiiiiiiiii
sen bu kıza en kısa zamanda istediği motosikleti,istedigi kadar yüksek mertebeye ulasmasını,buralardan yakışıklı, karizmatik, huyu huyuna, suyu suyuna uyan birini bulup evlenmesini nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppeeylee guuuurrrrbaaaaaaaan oldugum Allahım :mrgreen: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam::

Allahım su günde bu güler yüzlü,arkadas sevdalısı,memleketinden uzakta memleket hasretiyle yanan bu güzel muhteşem insan inci hanımın bugun diledigi bütün dilekleri,duaları bütün yüceliğinle kabul et Yaaaarabbiiiiiiiiiiiii
sen bu kıza en kısa zamanda istediği motosikleti,istedigi kadar yüksek mertebeye ulasmasını,buralardan yakışıklı, karizmatik, huyu huyuna, suyu suyuna uyan birini bulup evlenmesini nasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiipppeeylee guuuurrrrbaaaaaaaan oldugum Allahım :mrgreen: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam:: ::ressam::

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
Allah DUALARINIZI kabul etsin:queen: :queen: :queen:

bıze bı yyemekcı cıkmadımı hala yaaaaaaaaa motoru olan bı bayammmmm

osmanıylı :pr: :pr: :pr: :silent: :silent:

Son düzenleme:
selam mustafa naber ya acele etme yavaş yavaş gurubumuz çogalacak böyle inci gibi bize börekler açaçak birileri olacaktır elbet yok olmassa ben sana börek te açarım sen rahat ol:queen:

mustafa taktın yemege gören de acından ölüyor bu çocuk diyecek len :):):):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar