Motor tutkunları Bajaj Festivali'nde buluşuyor. 9 Temmuz 2017 Pazar

Dünyanın en büyük motosiklet üreticileri arasında yer alan ve Türkiye distribütörlüğü Kuralkan Holding tarafından yürütülen Bajaj, motosiklet tutkunlarını bir araya getiriyor. 9 Temmuz tarihinde Tuzla Tepeören’de bulunan Kuralkan tesislerinin bahçesinde düzenlenecek olan “Bajaj Festivali” tüm motosiklet severlere açık.

Katılımın ücretsiz olduğu festivalde, Bajaj kullanıcılarına özel ücretsiz yağ değişimi, zincir temizleme gibi temel bakım işlemleri de ücretsiz yapılacak. Mangal partisi ve canlı müziğin renk katacağı “Bajaj Festivali”nde düzenlenen çeşitli yarışmalar sonunda yüzlerce hediye katılımcılarını bekliyor olacak.

PROGRAM:
Tarih: 9 Temmuz 2017, Pazar
Saat: 10:00 – 18:00
Yer: Kuralkan Fabrika. Eski İzmit Yolu Üzeri Tepeören Mevkii 34940 Tuzla / İstanbul

http://bajaj.com.tr/turkce/
Facebook Etkinlik Linki: https://goo.gl/64NKBc

S4kdxt.jpg

Ekli dosyalar

• bajaj-motosiklet-festivali-2017.jpg
    bajaj-motosiklet-festivali-2017.jpg
    80.6 KB · Görüntüleme: 21,524
Sivil toplum kuruluşları yapamıyor böyle etkinlikleri kuralkanı tebrik ediyorum. Keşke Ankarada da yapılsa

Bu Kuralkandan çok Bajaj kaynaklı bir etkinlik bence , ücretsiz servis günü, yarışmalar, yiyecek,içecek ve bu sırada yapılacak anketler. Hindistan da ve Hintli firmaların araçlarını ihraç ettiği diğer ülkelerde gerçekleştirilen pazarlama aktiviteleridir . Hero da yapıyor ama yoğunluk, uygulama ciddiyeti ve katılım Bajaj da daha fazla. Başarı ile uygulanması ise Distribütörün işini daha ciddiye alması ile alakalı. Güzel aktivite.

Bu sene bebekten dolayi katilamayacagim benim yerimede gidenler sucuk ekmekten gömçürsün :)
Böyle etkinlikler guzel oluyor keyifli bir gun geciriyorsunuz marka adinada kullanicilari adinada guzel aktiviteler bunlar :)

Hocam,test sürüşü de varmış.Bu yüzden sadece bajaj kullanıcıları için değildir diye düşünüyorum.Belki hediye kısmında öyle birşey yapabilirler.

girişte isim yazdırıyorsunuz katılım sağlayanlar arasında yapılıyor bajaj olması gerekmiyor diye biliyorum ayrıca çekiliş etkinlik sonunda yapılıyor beklemetip gidenlere çıkınca yeniden çekiyorlar katılırsanız gün sonunu bekleyin :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hazır yeni dominar da almısım kim tutar beni

Gittim 3 tane test motoru vardı 2 tanesini kaza yapıp teste kapattılar sadece dominar kaldı 25 veya 30 tane hediye verdiler sadece 4 tane go pro için çekiliş yaptılar diğer hediyeleri kendi istedikleri kişilere verdiler bir tanesi geçen yıl motosiklet kazanan kişiydi hediye çekilişi hiç uygun olmadı katılım 720 kişi olması lazımdı

Motosikleti
Henüz yok.
Gittim 3 tane test motoru vardı 2 tanesini kaza yapıp teste kapattılar sadece dominar kaldı 25 veya 30 tane hediye verdiler sadece 4 tane go pro için çekiliş yaptılar diğer hediyeleri kendi istedikleri kişilere verdiler bir tanesi geçen yıl motosiklet kazanan kişiydi hediye çekilişi hiç uygun olmadı katılım 720 kişi olması lazımdı

motosiklet kazanan kişi yarışmayı kazandığı için verdiler öyle sizin dediğiniz gibi olmadı olay ve diğer kişilere verilen hediyeleri bilemem.

Değerli özgürgenç; bu kadar kolay suçlama yapmayın. evet 709 kişi katıldı. 4 adet go pro tüm katılna persone arasından çekiliş ile verildi. Diğer 25-30 adet hediyeler ise (power bank, termos, kupa bardak.. gibi) küçük yarışmaları kazananlara verildi. Niçin bunları istediğimiz kişilere verelim. Bunu yapar mıyız? Niçin yapalım? Bu nereye sığar?

Lütfen adresinizi verin, size de gönderelim. [email protected]

Yapmayın şöyle zanlı ifadeleri. Her şeyin bir hesabı var. Bir de bu vebalin altına mı gireceğiz?

Bazen şaşırıyorum...

Değerli özgürgenç; bu kadar kolay suçlama yapmayın. evet 709 kişi katıldı. 4 adet go pro tüm katılna persone arasından çekiliş ile verildi. Diğer 25-30 adet hediyeler ise (power bank, termos, kupa bardak.. gibi) küçük yarışmaları kazananlara verildi. Niçin bunları istediğimiz kişilere verelim. Bunu yapar mıyız? Niçin yapalım? Bu nereye sığar?

Yapmayın şöyle zanlı ifadeleri. Her şeyin bir hesabı var. Bir de bu vebalin altına mı gireceğiz?

Bazen şaşırıyorum...

Kapak yapti Ekrem abi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Bazen şaşırıyorum...

Ekrem bey bajaj türkiyede tuttu böyle gider o belli scooter bekliyoruz abi opcx xcenter dengi bir scooter getir de alt üst et piyasay 2. el pcx satar sfr alırm hemen

Değerli istanbul-gezg; en az sizler kadar ben de istiyorum. Yüzlerce mesaj alıyorum. Kesin olmamakla beraber sanki 2018 yılında bajaj scooter göreceğiz gibi...

Ama başka hiç bir bilgi yok. Model,cc, güç, hepsi sonra...

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:49 ----------

Bu vesile ile yoğun sıcaklara rağmen tüm katılan arkadaşlara da teşekkürlerimizi sunuyoruz.

VM337j.jpg

mkJJbZ.jpg

6XyyV9.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar