Bmw S1000RR Hp4 Race (ön kaldırma kontrolü hakkında)

Bu modelin ön kaldırma ile ilgili bütün bilgilerinize ihtiyacım var , yardımcı olursanız sevinirim :)

Bi arkadaş bahsetti az önce, pek inanamadım.Araştırdım bulamadım bişey.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi ki bilmiyorum, yoksa o konudaki bütün bilgilerimi aktarmam gerekecekti.

Wheelie Control - In Rain and Sport modes, lean angle sensors and the ABS sensors can tell the ECU that the front wheel is in the air (it slows down relative to the rear wheel and the brakes are not applied). After a set number of seconds, or according to set maximum wheelie angles for each Mode, the ECU reduces the throttle slightly to bring the wheel back on the ground.

ABS sensöründen gelen hız bilgisine göre çalışıyormuş.Ön teker yavaşlamaya başlayınca ecu gazı kesiyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Hava cok soguksa usutmeyesin diye tekere gelmiyordur belki?

Dayanamayip ciddi cevap yaziyorum: IMU diye bir nane var, Atalet Olcum Aygiti diye cevirebiliriz. Eskiden jet ucaklarinda vardi. Simdi ucuzladi. 6-axis hiz ve accelerasyon olcebildigi icin motorun her anki pozisyonunu guvenilir sekilde hesaplayabiliyor. Baska sensore ihtiyac duymadan motorun pozisyonuna gore gaz ve fren tepkisini ayarlayabiliyor.

Son düzenleme:
Bende ilk söylediğinde ön kaldırmasını engelliyordur dedim. Ama o sentede tutmasından bahsediyo.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar