Çok iddialı bir başlık gibi görünebilir ama şu videoyu izleyince...
Duygularımı ifade edemiyorum, buyrun izleyin.
https://www.youtube.com/watch?v=No7v2ps6ukI
O nasıl bir hakimiyet,önünde otomobil dönüyor tek bir panik yok.Vay canına.
Ben araba kullanırken önümden kedi köpek geçsin çarpıyorum diye çığlık atıyorum.
Bu rahatlıktan lazım bize![]()
Cruiser kullanan bilir, o an adamin yapacagi hic bir sey yok, frene basmaktan baska. Victory bagger galiba motosiklet, 18 teker TIR'dan hallice. Gidonu ittikten 15 dakika sonra yavas yavas donmeye basliyor alet. SS kullaniyor olsaydi 20 takla attiydi.![]()
Yani racing öldürür mü ?
O zaman enduro alıyoruz, böyle taksilere maruz kalmıyoruz.
Bi gün şu enduro misyonerliği yüzünden süper dayak yicem sanirim ama dur bakalım.
Yani racing öldürür mü ?
O zaman enduro alıyoruz, böyle taksilere maruz kalmıyoruz.
Bi gün şu enduro misyonerliği yüzünden süper dayak yicem sanirim ama dur bakalım.
Senin enduronun çamur,toz,toprağına,valide nasıl izin verdi??
Enduro misyonerliği değilde,o çamur banyosuna nasıl izin çıktı ben onu merak ediyorum
Botlardaki çamurları hangi detarjanla temizliyorsun biz yanlışıkla köpek pisliğine basalım evlatlıktan reddetme ile tehdit alıyoruz![]()
Senin enduronun çamur,toz,toprağına,valide nasıl izin verdi??
Enduro misyonerliği değilde,o çamur banyosuna nasıl izin çıktı ben onu merak ediyorum
Botlardaki çamurları hangi detarjanla temizliyorsun biz yanlışıkla köpek pisliğine basalım evlatlıktan reddetme ile tehdit alıyoruz![]()
Beterin beteri var. Mrmud'un durumu yine iyi.
Mrmud misyonerliğe yancı lazım mı? :mrgreen:
Canavarı bitirince inşallah bende katılacağım yancı olarak. :mrgreen:
Deterjan kullanmıyorum, çünkü temizlemiyorum desem, hastaliktami kapmiyosun Allahsiz derler şimdi forumdakiler.
Şöyle bi durum var Jersey pantolon giyiyoruz zaten, evin kapısına geldiğimde hortumdan veriyorum tazyikli suyu, güzelce çamurunu toprağını temizliyorum, sonra kalan kirleri 70 derecede yumşak yikamaya felan... Şaka saka...
Ben hortumla su tutuyorum kabasini temizledikten sonra makineye salıyoruz, ımmmm muuaaah! çiçek...
Bot olayı baya zor evet, dışı çok önemli değilde içini söküp yıkıyoruz, genelde post yün olduğu için kuruması uzun sürüyor.
Kendi kendine değil de, kalorifer soba gibi bişeyle kurutunca birde koku yapiyo.
Mecbur kendi haline bırakıp 2 gun bekliyoruz mevsime bağlı değişiklik gösteriyor tabi.
Motoru zaten temizlemiyoruz, Bi su tutarsın oda adet yerini bulsun diye :mrgreen:
Olsun ya Enduroda temizlik işini pek kurcalama, aşk emek ister.ale:
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Valla Erdi senin makinayı bekliyorum zaten, beni forumda uğraştırma arada whatsapptan at bişeyler uyumadığını bilelim :mrgreen:
Beterin beteri var. Mrmud'un durumu yine iyi.
Mrmud misyonerliğe yancı lazım mı? :mrgreen:
Canavarı bitirince inşallah bende katılacağım yancı olarak. :mrgreen:
2 yıl önce Ankara'ya sınava gitmiştim.
Tabi o zamanlar gluten alerjim olduğunu bilmiyorum.Tost yiyebiliyordum o zamanlar.
Sınav stresi,büyük şehire gelmenin heyecanı var.Tost almışım iki ısırmışım,sonra yerim diye çantanın ön kısmına koymuşum.
Üç ay sonra annem bulmuştu.Unutmuşum,birde çantanın kullanılan bir kısmı değil.Yoksa pasaklı değilimdir.İlk travmamız o zamandıElinde taş gibi diş izleri olan bir tost.İlk o zaman evlatlıktan reddediliyordum
![]()
Ben de yikamam motorumu.
Yagmur yagarsa su gorur..
Bir tek zincir disli bakimi yaparim. Ilk aldigimda yikanmissa yikanmistir, satana dek motor temizleme spreyi ile petekler falan..
Motosiklet camurlu olmali..
Topraktan geldik, toprakli gidelim...