Motosiklet tarihinin en iyi videolarından biri

Çok iddialı bir başlık gibi görünebilir ama şu videoyu izleyince...
Duygularımı ifade edemiyorum, buyrun izleyin.

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Çok iddialı bir başlık gibi görünebilir ama şu videoyu izleyince...
Duygularımı ifade edemiyorum, buyrun izleyin.

https://www.youtube.com/watch?v=No7v2ps6ukI

görüntüler ne bir film sahnesinden nede bir başka benzeri yapımdan! amerikan filmlerini aratmayan kaza sahnesi tamda trafiğin ortasında gerçekleşiyor..... sinirlerine yenik düşen motorcu arabaya tekme sallıyor ve buna karşılık vermek isteyen otomobil ise yolda dehşet saçıyor.... :D

not: demekki arabaya uzaktan müdahale edince motorları ezmeleri riskli olabiliyor. alın ipucu ve püf nokta işte :mrgreen:

Son düzenleme:
O nasıl bir hakimiyet,önünde otomobil dönüyor tek bir panik yok.Vay canına.

Ben araba kullanırken önümden kedi köpek geçsin çarpıyorum diye çığlık atıyorum.

Bu rahatlıktan lazım bize :)

motorcu çok sağlam kullanıyor da o kamyoneti nasıl ters çevirdi o araba anlamış değilim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O nasıl bir hakimiyet,önünde otomobil dönüyor tek bir panik yok.Vay canına.

Ben araba kullanırken önümden kedi köpek geçsin çarpıyorum diye çığlık atıyorum.

Bu rahatlıktan lazım bize :)

Cruiser kullanan bilir, o an adamin yapacagi hic bir sey yok, frene basmaktan baska. Victory bagger galiba motosiklet, 18 teker TIR'dan hallice. Gidonu ittikten 15 dakika sonra yavas yavas donmeye basliyor alet. SS kullaniyor olsaydi 20 takla attiydi. :)

Cruiser kullanan bilir, o an adamin yapacagi hic bir sey yok, frene basmaktan baska. Victory bagger galiba motosiklet, 18 teker TIR'dan hallice. Gidonu ittikten 15 dakika sonra yavas yavas donmeye basliyor alet. SS kullaniyor olsaydi 20 takla attiydi. :)

Yani racing öldürür mü ?
O zaman enduro alıyoruz, böyle taksilere maruz kalmıyoruz.

Bi gün şu enduro misyonerliği yüzünden süper dayak yicem sanirim ama dur bakalım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yani racing öldürür mü ?

Bi gün şu enduro misyonerliği yüzünden süper dayak yicem sanirim ama dur bakalım.

Racing öldürür mü? Tabii ki. Hem de uzerine biner binmez.

Yani racing öldürür mü ?

Senin enduronun çamur,toz,toprağına,valide nasıl izin verdi??

Enduro misyonerliği değilde,o çamur banyosuna nasıl izin çıktı ben onu merak ediyorum :)

Botlardaki çamurları hangi detarjanla temizliyorsun biz yanlışıkla köpek pisliğine basalım evlatlıktan reddetme ile tehdit alıyoruz :)

Enduro misyonerliği değilde,o çamur banyosuna nasıl izin çıktı ben onu merak ediyorum :)

Botlardaki çamurları hangi detarjanla temizliyorsun biz yanlışıkla köpek pisliğine basalım evlatlıktan reddetme ile tehdit alıyoruz :)

Beterin beteri var. Mrmud'un durumu yine iyi. :)

Mrmud misyonerliğe yancı lazım mı? :mrgreen:

Canavarı bitirince inşallah bende katılacağım yancı olarak. :mrgreen:

Deterjan kullanmıyorum, çünkü temizlemiyorum desem, hastaliktami kapmiyosun Allahsiz derler şimdi forumdakiler.

Şöyle bi durum var Jersey pantolon giyiyoruz zaten, evin kapısına geldiğimde hortumdan veriyorum tazyikli suyu, güzelce çamurunu toprağını temizliyorum, sonra kalan kirleri 70 derecede yumşak yikamaya felan... Şaka saka...
Ben hortumla su tutuyorum kabasini temizledikten sonra makineye salıyoruz, ımmmm muuaaah! çiçek...
Bot olayı baya zor evet, dışı çok önemli değilde içini söküp yıkıyoruz, genelde post yün olduğu için kuruması uzun sürüyor.
Kendi kendine değil de, kalorifer soba gibi bişeyle kurutunca birde koku yapiyo.
Mecbur kendi haline bırakıp 2 gun bekliyoruz mevsime bağlı değişiklik gösteriyor tabi.
Motoru zaten temizlemiyoruz, Bi su tutarsın oda adet yerini bulsun diye :mrgreen:

Olsun ya Enduroda temizlik işini pek kurcalama, aşk emek ister. :pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Valla Erdi senin makinayı bekliyorum zaten, beni forumda uğraştırma arada whatsapptan at bişeyler uyumadığını bilelim :mrgreen:

O konuda bunalımdayım. Parça buldum bu seferde ustanın bayram öncesi işi yoğun yapamadı benimkini. Zaten araya bayram girdi bende uğraşamam.Ülkenin sahil kenarını turlayacağım inşallah. Bayramdan sonra inşallah halledecek. Zaten o halletse benim fazla işim yok motorun üstünde. Yani varda ben hızlı ilerliyorum ustadaki gibi olmaz. Ben iki günde motorları parçalayıp yerine uydurdum. Adam 2 haftadır statör değiştiremedi. :mrgreen:

Mersin İl Temsilcisi
Deterjan kullanmıyorum, çünkü temizlemiyorum desem, hastaliktami kapmiyosun Allahsiz derler şimdi forumdakiler.

Şöyle bi durum var Jersey pantolon giyiyoruz zaten, evin kapısına geldiğimde hortumdan veriyorum tazyikli suyu, güzelce çamurunu toprağını temizliyorum, sonra kalan kirleri 70 derecede yumşak yikamaya felan... Şaka saka...
Ben hortumla su tutuyorum kabasini temizledikten sonra makineye salıyoruz, ımmmm muuaaah! çiçek...
Bot olayı baya zor evet, dışı çok önemli değilde içini söküp yıkıyoruz, genelde post yün olduğu için kuruması uzun sürüyor.
Kendi kendine değil de, kalorifer soba gibi bişeyle kurutunca birde koku yapiyo.
Mecbur kendi haline bırakıp 2 gun bekliyoruz mevsime bağlı değişiklik gösteriyor tabi.
Motoru zaten temizlemiyoruz, Bi su tutarsın oda adet yerini bulsun diye :mrgreen:

Olsun ya Enduroda temizlik işini pek kurcalama, aşk emek ister. :pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------

Valla Erdi senin makinayı bekliyorum zaten, beni forumda uğraştırma arada whatsapptan at bişeyler uyumadığını bilelim :mrgreen:

Ben de yikamam motorumu.
Yagmur yagarsa su gorur..
Bir tek zincir disli bakimi yaparim. Ilk aldigimda yikanmissa yikanmistir, satana dek motor temizleme spreyi ile petekler falan..
Motosiklet camurlu olmali..
Topraktan geldik, toprakli gidelim...

2 yıl önce Ankara'ya sınava gitmiştim.
Tabi o zamanlar gluten alerjim olduğunu bilmiyorum.Tost yiyebiliyordum o zamanlar.
Sınav stresi,büyük şehire gelmenin heyecanı var.Tost almışım iki ısırmışım,sonra yerim diye çantanın ön kısmına koymuşum.

Üç ay sonra annem bulmuştu.Unutmuşum,birde çantanın kullanılan bir kısmı değil.Yoksa pasaklı değilimdir.İlk travmamız o zamandı :)Elinde taş gibi diş izleri olan bir tost.İlk o zaman evlatlıktan reddediliyordum :)

2 yıl önce Ankara'ya sınava gitmiştim.
Tabi o zamanlar gluten alerjim olduğunu bilmiyorum.Tost yiyebiliyordum o zamanlar.
Sınav stresi,büyük şehire gelmenin heyecanı var.Tost almışım iki ısırmışım,sonra yerim diye çantanın ön kısmına koymuşum.

Üç ay sonra annem bulmuştu.Unutmuşum,birde çantanın kullanılan bir kısmı değil.Yoksa pasaklı değilimdir.İlk travmamız o zamandı :)Elinde taş gibi diş izleri olan bir tost.İlk o zaman evlatlıktan reddediliyordum :)

Bu kızların çanta kullanma şekline hastayım zaten. :mrgreen: Ben kendimi anlatsam sende annene okusan annen bir daha seni evlatlıktan reddedmeyi aklına bile getirmez. El üstünde tutar. :mrgreen:

Ben de yikamam motorumu.
Yagmur yagarsa su gorur..
Bir tek zincir disli bakimi yaparim. Ilk aldigimda yikanmissa yikanmistir, satana dek motor temizleme spreyi ile petekler falan..
Motosiklet camurlu olmali..
Topraktan geldik, toprakli gidelim...

Bakım ayrı temizlik ayrıdır benim için abi.
Bakımı yaparken elimin degdigi yeri temizlerim gerisine pek uğraşmam.
Motorumun içi dışından temizdir yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar