Arkadaşlar konuyu açtıktan sonra nete girme imkanım olmadı zahmet edip yazmışsınız teşekkür ederim araştırmalarım sonucu %90 dan fazla yaptıranlar
memnun %10 luk kısım ise, bunu yapan doktor yaptırmıyor sen yaptırıyorsun diyor..
Benim asıl korktuğum kısım bu ameliyat sonrasında ömür boyu göz damlası kullanma olayıydı ki, bir kaç ay sonunda onuda kullanmak gerekmediğini
öğrendim. Şimdi 2 ayrı göz hastanesine gidip muayene olup ona göre karar verme niyetindeyim. Ameliyat olursam sizlerlede paylaşırım ki yaptırmak
isteyipte endişe duyanlara bir fikir olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:45 ----------
Hocam sorayım o halde ben maç futbol oynarken filan lens takardım belli süre sonra gözlerim batmaya başlardı rahatsız ederdi gözlerimi bildiğin
yorardı lens hissederedim bu durumu bunda öyle bir şey oluyormu bu 1, diğer aklıma gelen soru diyelim ameliyat olduk düzeldi gözler sıkıntı yoık
ama başıma bir darbe aldım yada kafa attık birine

herhangi bir sıkıntı oluyormu yani ömür boyu çok dikkatli olmakmı gerekli .
Hocam batma ve sair hiçbir problem yok. Sadece (doktor da tarif eder) belli bir süre birkaç ay kadar gözünüzü kaşımak ovuşturmak gibi faaliyetlerden kaçınıyorsunuz hepsi bu.
Kafaya darbe konusunda gelirsek : Ben lisanslı Muay Thai ve Kick Box sporcusuyum. Hatta geçen yıl milli takıma da çağırıldım. Demek istediğim aktif bir sporcuyum. Bir maçta kafaya onlarca yumruk, tekme, dirsek darbeleri alabiliyoruz. Bir problem olmadı. Yani kafa atmakla falan sorun olmaz :cherry: