rks cruiseri 17.5 beygirden gv 250 gibi 25 beygir yapsalardı tatına doyulmazdı.daha keyifli sürüşler olurdu.kazasız belasız sürüşler diliyorum bütün iki teker sevdalılarına.ve barkın hocamıza ALLAHTAN RAHMET diliyorum.
modifiyeli diye beyinler var, amazondan amerikadan zamanında getirtmiştim, keeway landcruiser çıkmıştı, iade etmiştim, orijinal aksesuar diye keşke motor firmaları bu işe de el atsa, beleşe vermeyecek ya, olsa alırdım, bizimki chiptuning ya da harici piggy back (ek beyin) için müsait ama yazılımı bilgisayara okutacak ara kablo tuner'lerde varmıdır bilmiyorum, aslında bir götürüp göstermek lazımdı da uğraşamadım

chip, egzoz, açık hava filitresi ile çıtırdan modifiye olsa da dereceli eksantrik mili bulmak lazım, o olsa anında atlardım, mevcut mili modifiye eden firmalarda var da işte vakit ayırmak lazım, biri yapsa, yapan kişiler belli olsa yine yaptırırdım, 2000 tl harcamaya hazırım o işlere ...
zamanında gv250 de alırdım da bunun tipini daha çok seviyorum, ön camının büyüklüğü, v motorunun görünüşü hoşuma gidiyor

yolda da 140 yaptıranlar var da ben İstanbul otobanlarında şimdilik 80-100 gidiyorum, radar korkusu falan da var

motor modifiyesi ile gazı açınca ivmelenmesi, son sürati illa ki değişirdi...