Super Moderator
iyi akşamlar , bi motor buldum almayı düşünüyorum REGAL RAPTOR 250E-9B boyum , 1,68 kilom 63 sizce nasıl durur , çok mu küçük kalırım üzerinde
hiç sıkıntı olmaz rahat ol :cat:
iyi akşamlar , bi motor buldum almayı düşünüyorum REGAL RAPTOR 250E-9B boyum , 1,68 kilom 63 sizce nasıl durur , çok mu küçük kalırım üzerinde
Bu hafta mail atıp sordum, 2018 modeller enjeksiyonlu olacakmış. Güzel haber...
Bu hafta mail atıp sordum, 2018 modeller enjeksiyonlu olacakmış. Güzel haber...
Sen de al da kurtulalım, çok merak ediyorum hangi motoru seçeceğini, sen seçene kadar cruiser 250 tarih oldu blackster geldi![]()
Değerli arkadaşlar merhabalar, forumu epey bi gezdim ama aradığım cevabı tam olarak bulamadım. Desteğinize ihtiyacım var. Konu umarım yoktur, ben bulamayınca açmak zorunda kaldım, varsa bulamadım Özür dilerim.
Ben uzun zamandır motor almak istiyorum ve bir satıcıya uğradım ve elimde sadece Regal Raptor 250e -6c var dedi ve bana makinayı gösterdi. Makina 2014 model ama henüz trafiğe çıkmamış. Fiyatı 10500 tl bana taksit yapacak 10 taksit. Bu makinayı nakitim olmadığı için almak istiyorum. Çünkü bu fırsatı bir daha bulamam taksitli alma durumum var.
Sormak istediğim şey 2014 model bu makinalar için genellikle bir çok kullanıcı çok ariza verdiğinden şikayetçi, şanzıman sorunu boşa atma sorunu gibi bazi sorunlarsan bahsediliyor.
Ilk defa motor alıyorum ve uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum. Illaki bakımlarını surekli ve zamaninda yapacağım. Fakat sorun yasarmiyim genellikle bu motorları kullanan arkadaşlar ne tavsiye eder biraz karamsar kaldım, forumlarda hep olumsuz mesajlar okuyunca üzüldüm kaldım. Alacağım yerde bu motordan başka motor yok siparis verirse bana taksit yapamayacağını söylüyor, imkanım bu sekilde bir makinaya yetiyor diyor. Peki ne yapmalıyım alırsam başımı derde sokmuş olur muyum? Tecrübeli arkadaşlardan cevap bekliyorum. Sakarya'da olan kullanıcılar varsa yazarsa sevinirim iletisime geçmek onlarla tanışıp bir araya gelmek istiyorum.
Nakit alamıyorum bunu alır belki 1 yil kullanır sonra satar hyosung gv250 veya daha iyi birşey alırım diye düşünüyorum. Hem taksitlerde bitmiş olur, belki biraz zarar etmiş olurum ama nakitim olmuş olur. Tavsiyeniz ne olur, ne yapmalıyım alırsam başımı derde sokmam değil mi ? . Saygılar selamlar.
Merhabalar arkadaşlar
Regalim için 5 25 O ring zincir lazım. Ustama sordum ama JT tavsiye ederim dedi ve fiyat sordu benim için 550 TL dedi.
Ucuz etin yahnisi acı olur biliyorum ama :cherry: yine de fiyat olarak daha uygun ama kaliteli bir zincir markası var mı bildiğiniz?
Ya da orijinal regal 250 zinciri nerden bulunur? fiyatı nedir?
Kaç bakla zinciriniz bilemiyorum ama biz naked ya da spor motorlarda yarı fiyatına Çek malı CZ kullandık memnun kaldık. Karaköy Dinamik Zincir'e bir sorun isterseniz.