Egzantirik Hk.

Bende tek başıma defalarca otuzkusur kilo bloğu , maymun gibi şebeklik yapa yapa şasiye oturtup , basit bi bilgi yüzunden geri ayirip vsvs , bazen kendime sabırlıyım diye övünebiliyorum.

Dolayısı ile , yorulmayın strese girmeyin , önemliside motoru geri dönülmez ziyana uğratmayın diye , aklimdakileri yazayim dedim , kendi başınıza motor yarmak toplamak bir hazz/keyf , hele tekrar calisip gezince yaptim oldu demek ( zamaninda ben yaptim oldu ^^ ) ayri keyif , kolay gelsin

Bende tek başıma defalarca otuzkusur kilo bloğu , maymun gibi şebeklik yapa yapa şasiye oturtup , basit bi bilgi yüzunden geri ayirip vsvs , bazen kendime sabırlıyım diye övünebiliyorum.

Dolayısı ile , yorulmayın strese girmeyin , önemliside motoru geri dönülmez ziyana uğratmayın diye , aklimdakileri yazayim dedim , kendi başınıza motor yarmak toplamak bir hazz/keyf , hele tekrar calisip gezince yaptim oldu demek ( zamaninda ben yaptim oldu ^^ ) ayri keyif , kolay gelsin

üstad daha önce de kaporta-boya ve elektrik işlerini yaptım bu motorun ve gerçekten dediğiniz gibi birşeyleri başarıp üzaerine oturup sürmek gibisi yok

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:12 ----------

Rica ederim dostum senin işin görülsun,gerisi teferruat,faydamiz dokunduysa ne mutlu..anlinin akiyla cikarsin bu işten..

faydanız dfokundu üstad.ben çentikleri dikkate almadan geleneksel mantıkla toplayacaktım egzanitirk tarafını.şimdi herşeyi doğru yaptığıma inanıyorum.şu an aküyü şarja taktım ve akşam 6'yı bekliyorum şaseye oturtup marşa basmak için :)

hadi bakalım bekliyorum marşı ben dostum :)

umarım çalışacak ben güveniyorum sana :) çok uğraştın ama değecek inşallah.

kolay gelsin.

hadi bakalım bekliyorum marşı ben dostum :)

umarım çalışacak ben güveniyorum sana :) çok uğraştın ama değecek inşallah.

kolay gelsin.

Allah razı olsun üstad gerçekten fazla fazla uğraştım.iyi dileklerin için sağolasın üstad

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

üstadlar marş motoru dişli sıyırıyordu zaten.bende açıp içine bakayım derken bozduğumu düşünmüştüm nitekim öyle oldu marş motoru çevirmedi.yağını benzinini koyup vurdurayım derken bir de ne göreyim vitesler geçmiyor:pr: toplarken denemiştim vitesler ağ gibi geçiyordu şimdi sıkışmış gibi.bir daha uğraşmayacağım motoru trafikten çekip motor hayatına son veriyorum bir süre malesef

Allah razı olsun üstad gerçekten fazla fazla uğraştım.iyi dileklerin için sağolasın üstad

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

üstadlar marş motoru dişli sıyırıyordu zaten.bende açıp içine bakayım derken bozduğumu düşünmüştüm nitekim öyle oldu marş motoru çevirmedi.yağını benzinini koyup vurdurayım derken bir de ne göreyim vitesler geçmiyor:pr: toplarken denemiştim vitesler ağ gibi geçiyordu şimdi sıkışmış gibi.bir daha uğraşmayacağım motoru trafikten çekip motor hayatına son veriyorum bir süre malesef

Dostum baya ugrastin emek verdin uzuldum baya,ne sans yahu...

yaglamada bir sikinti mi cikti acaba.

Son düzenleme:
Dostum baya ugrastin emek verdin uzuldum baya,ne sans yahu...

yaglamada bir sikinti mi cikti acaba.

üstad motoru çalıştıramıyorum ki yağlamada ki sıkıntıyı anlayabileyim.vites geçişi yok kıpırdama bile olmuyor.vites attığımız o mili ayağımla vura vura kırdım yine de vites geçmedi.yarın balatanın orda ki kapağı son bi kez açıp vitesin neden atmadığına bakıcam olmazsa da bende sonra ki nesle hobii olarak kalsın motor :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar