- Konu Yazar
Merhaba arkadaslar, daha once tam olarak boyle bir konu acan olmadi sanirim bulamadim. Benim bir sikintim var. Suan 23 yasindayim ve honda cbr 600rr kullanicisiyim. 18 yasimdan beri motor ustunde yasiyorum bildigin. Son 1 senedir sol elimde oyle bir agri oluyor ki debriyaji cekemiyorum. Motor kullanmadigim zaman agri olmuyor. 1 2 saat kadar normal kullanabiliyorum. Daha uzun kullanmaya basladigimda artik debriyaji cekemiyorum bile agrisindan ve gucsuzlukten. Bu agri yalnizca sol elimde oluyor. Sag elimde herhangi bir sikinti yok, oturus pozisyonumunda dogru oldugunu dusunuyorum. Bileklerimde vs herhangi bir agri olmuuor. Ama sol elimin tam avcumun ici oyle bir agri yapmaya basliyor ki bazen eve giderken 8km lik yolda 10 kere durup elimi dinlendirmem gerekiyor, cok trafik olan bir alanda yasiyorum giderken elimi dinlendirmek gibi bir sansim olmuyor. Ve daha sonra parmaklarim uyusmaya basliuor, uyusma hissi gunlerce gitmeyebiliyor. Daha once buna benzer veya boyle bir sikinti yasayan olduysa dinlemek isterim herkese hayirli gunler