Honda 600RR ve Dnepr Bobber K750

Merhaba Arkadaslar ,

Oncelik olarak kendimi tanitayim - forumda yeniyim. Ben Berk , 23 Yasinda ve Odessada yasiyorum. Yaklasik 4 senedir Honda CBR 600RR kullanicisiyim. Motorumdan cok memnunum , hic uzmedi beni masallah. :)

Simdi yeni bir motor daha alacagim , Yeni dedigim kendime yeni , yoksa modeli 88 :) Dnepr marka Bobber stilinde k750

Simdi konuyu buraya acma sebebime gelirsek , daha once hic bu veya buna benzer bir motor kullanan oldumu aranizda hic ? Fotograflarini asagiya ekliyorum , belki konuyla ilgili olarak bana tavsiye verebilecek , artilarini / eksilerini soyleyebilecek birisi vardir , deneyimlerini paylasabilecek. Simdiden tesekkurler :)

Screen_Shot_2017_05_31_at_09_18_33.png

390222140_1_1000x700_prodam_moto_odessa_rev008.jpg

390222140_2_1000x700_prodam_moto_fotografii_rev008.jpg

Anladigim ve yaptigim arastirma kadariyla motor kendine ozgu bir motor fakat engine saniyorum BMW den alinma , sonradan toparlanma bir motor

haşmet abiye katılıyorum. ural bu motor bmw değil.

hoş ukraynadasınız. sanıyorum ki (buradaki tofaş araç misali) bakkalda bile parçasını bulabilirsiniz. ama uğraştırabilir. ama işte o motorun anavatanındasınız. biraz buradan değil de yaşadığınız yerde araştırma yapsanız daha sağlıklı olacaktır. çevrenize sorun ustası parçası ne durumda diye.

bunun yerine daha klasik bir honda, yamaha bulup bobber projesi yapsanız daha az başınız ağrır diye düşünüyorum. parça bulmak çok daha rahat olur.

kolay gelsin.

haşmet abiye katılıyorum. ural bu motor bmw değil.

hoş ukraynadasınız. sanıyorum ki (buradaki tofaş araç misali) bakkalda bile parçasını bulabilirsiniz. ama uğraştırabilir. ama işte o motorun anavatanındasınız. biraz buradan değil de yaşadığınız yerde araştırma yapsanız daha sağlıklı olacaktır. çevrenize sorun ustası parçası ne durumda diye.

bunun yerine daha klasik bir honda, yamaha bulup bobber projesi yapsanız daha az başınız ağrır diye düşünüyorum. parça bulmak çok daha rahat olur.

kolay gelsin.

Tesekkurler hocam, dediginiz gibi kendi prpjem olursa hem daha da keyifli olacagini dusunuyorum :)

Hocam cok tesekkurler konuyu tamamen okudum ve baska yerlerdede arastirmaya girdikten sobra gercekten cok bas agrisi olacagini anladim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar