nakedcıyım daha çok mt07 delisiyiz
Basederimmmm ben merak etmeBaşarılar dilerim. Bu kadar eee.... ne desem ... muhterem erkekler arasında işi biraz zor. MT nete kadın eli değerse daha iyi olur diye düşünüyorum. Kolay gelsin. Kazasız belasız![]()
TesekkurlerHayırlı olsun yenge
Amin cumlemizeKazasız belasız , güle güle kullanın.
Kadina alisin derimartık bayan diyemicez. anında ban
Yapariz ya cross her motorcunun ruhudurİlk okulda sevdiğim kızı başkasıyla tost yerken gördüğüm günden bu yana, hic bu kadar kalbim kırılmamıştı...
Hayirli olsun...
11 senedir burdayim hic gel mod ol diyen yok yaaaa ��������
Kenarda kosede temizlencek yer vardi bir el atayimHayırlı ugurlu olsun. Foruma bir kadin eli degmeliydi zaten. Tebrikler.
vay canına; buraya uzun zamandır girmiyordum ve gördüm ki tek şey değişmiş,olsun forum için küçük üyeler için büyük bir adım atılmış,
değişim için güzel bir başlangıç...
Eyvallah ustad islerde yogin degil guzel zaman olduHayırlı uğurlu olsun üstad :bounce:
TesekkurlerHayırlı olsun.
Biri ban mi dediEyvah ! Sansürleyip cinsiyetçi küfür edemeyecez bundan sonra. Neyse, nokta sayısını arttırırız artık.
Sıtkı abi cansin tesekkur ederimSevindim Awesomee.
Hayırlı uğurlu olsun. :cat:Başarılı bir mod olacağından hiç şüphem yok. :thumleft:
Alirim bir daldünyayı kadınlar yönetsin ...
Hayırlı olsun, başarılar Çağrı. :thumleft:
Anket: awesomee ilk hangi üyeyi banlayacakl:
Hayırlı olsun awesomee abla... Levent abiden geçici bir ban yemiştim, sizden de bir ban yemek isterim yakın bi zamanda
Tesekkur ederim kardesimHayırlı olsun ablacım.Başırılar dilerim.
AminForumumuza hayırlı olsun ☺☺☺
Forum yönetimini kutlarım.
"Asım" arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
Not: Harbiden çok zor bir telaffuzu var bu "awesome" kelimesinin İngilizce'de.
Bizdeki en yakın kelime, söyleniş olarak, "Asım abi" derkenki "Asım" ..
Telaffuza da böylece katkıda bulunmuş olduk, netekim ...