Bu dizliği tavsiye eder misiniz ?

Abi dainesse sonuçta bence düşünmeden al. Ben 4riders aldım ona 100 tl verdim bu 191 hiç bisi değil

tavsiye etmiyorum. dış kabuğunun yapısı hassas, çıkmayan/zor çıkan iz ve leke tutabiliyor. güven verecek kadar sıkarsanız kan dolaşımını fazla engelleyip 20 dakikada rahatsız etmeye başlıyor. ortalama derecede sıkarsanız elinizle rahatlıkla oynatabiliyorsunuz yani pek güven vermiyor. ayrıca yine 20-30 dakika sonra özellikle en üstteki bağ kendi kendine diz kapağının altına çekilmeye başlıyor. alacaksanız da deneyerek alın, bacak yapınıza uygun olduğuna ve bacağınızı/dizinizi iyi kavradığına emin olun

tavsiye etmiyorum. dış kabuğunun yapısı hassas, çıkmayan/zor çıkan iz ve leke tutabiliyor. güven verecek kadar sıkarsanız kan dolaşımını fazla engelleyip 20 dakikada rahatsız etmeye başlıyor. ortalama derecede sıkarsanız elinizle rahatlıkla oynatabiliyorsunuz yani pek güven vermiyor. ayrıca yine 20-30 dakika sonra özellikle en üstteki bağ kendi kendine diz kapağının altına çekilmeye başlıyor. alacaksanız da deneyerek alın, bacak yapınıza uygun olduğuna ve bacağınızı/dizinizi iyi kavradığına emin olun

Malesef deneme imkanım yok. Peki fcmoto veya motoin.de sitelerinden tavsiye edebileceğiniz başka bir dizlik var mı ? Ayrıca sırt koruma içinde tavsiyeniz varsa alabilirim.

Türkiyedeysen aynı fiyata hatta daha uyguna satılıyor.Kargo ücretide daha uygun olur.

Türkiyedeysen aynı fiyata hatta daha uyguna satılıyor.Kargo ücretide daha uygun olur.

Türkiyedeyim fakat orada yakınım var 1 ay sonra gelecekler onlara sipariş vermeyi düşünüyordum gelirken getirsinler diye. Türkiyede bu fiyata göremedim link paylaşabilir misiniz ?

şuan feyizoğlunda 258 tl.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar