Sigortacılar tavan fiyat uygulamıyorlar

Merhaba arkadaşlar bir kaç gündür internetten ve Sigorta sirketlerine gidip teklif alıyorum sigorta yaptırmak için tavan fiyat 400tl bana çıkan fiyat 300 350tl arası (cbr125r 2013 model 34 plaka yaş 21) teklif alıyorum ama onaylanmiyor 10 15 yere yakın sigorta şirketinden teklif aldım 2 yer onayladı ziraat Bankası onayladı ama sistemde cbr125r yok ama yeni çıkan Çin malı motosiklet bile var :)) cbr250r yaptı fiyat aynı ama ilerde sıkıntı olur olmaz diye şuan yaptırmadım,Bunun dışında güneş sigorta onayladı ama egm de sistem yokmuş yani arkadaşlar forumda da okumuştum ama gerçek resmen tavan fiyatın altına sigorta yapmak istemiyorlar sigortasız evraksız araca binmek istemiyorum ama zorluyorlar beni sigorta yaptırma diye sizinde görüşlerinizi almak istedim.

Nasıl yani sistem mi yok? Başlıkta yapmıyorlar diyorsun ama.Daha geçen yaptırdım en düşük 550 civarı gözüküyordu yeni sistem ile 270 liraya hallettim.

Sanırım şu sıralar sigorta şirketleri , en üst fiyat ne ise onun üzerinden yapmaya çalışıyorlar.

Hocam örnek vereyim anadolu sigortaya gittim bizzat kendileri 356tl teklif veriyor bende tamam diyorum teklifi alın diyorum onaylaya basıyor ama onaylanmiyor bana daha yüksek fiyatı olan teklifi onaylaya biliriz diyorlar 10 15 sigorta sirketinin 2 tanesi hariç hepsi böyle yaptı 500 600tl 1000 küsür tl çıkaran bile oldu.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:31 ----------

Hocam 400tl altı teklifleri sunuyorlar ama onaylamiyorlar kendilerinin daha fahiş fiyat tekliflerini onaylariz diyorlar kısaca bu..

Bende bir kaç yerden teklif aldım gelen teklifler şöyle; Mondial 125 ZNU

quick sigorta 353
güneş sigorta 373
ziraat sigorta 356
unico sigorta 351

Sigorta şirketleri "Sistemimiz bozuk " yalanının arkasına sığınıp poliçeye fiyat veriyor ama poliçe yapma aşamasında sistemimiz bozuk diyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar