Bu arada bajaj eleştirmeni abecimotorcu ya ne oldu![]()
hak ettiğini buldu ne olacak başka
Bu arada bajaj eleştirmeni abecimotorcu ya ne oldu![]()
ağabeeciii motırciiii noldun aslanım uzaklara gitmişin.konu sensiz sıkıcı bir durum aldı artık insanlar motoru tartışır oldu.en kısa zamanda aramızda görmek istemiyoruz seni :flower:
Dominar 400 motorsikletimi dun ucerler motor firmasindan aldim. Cuma gunu bi aksilik cikmazsa teslim edecekler. Bir cok motor arasinda kaldim karar verirken. NC 750 X / CF MOTO 650 TK / KTM 390 / Z 300 gibi. Bir onceki motorum freedom 250 idi. Motor hacminin kucik olmasi ve bu yüzden uzun yolun uzadikca uzamasi sebebi ile başlayan
Bir cok sebeple satma karari verdim. 35 hp guc, 33 Nm tork uzun yolu normallestirecegini dusunuyorum. Yakit konusunda cimri oldugu, 5000 km de bir 250 tl( uceller motordan aldigim bilgi) bakim normal geldi. Fiyat-piyasada tutulmasi- cin olmamasi gibi faktorleri yan yana koyunca bu motorda karar kildim.
Mumkun oldugunca buradan deneyimlerimi aktaracagim.
ktm aklinizdayken dominar almanız daha kotu secim olmus...
ktm avantajlari 13 kg 44 bg - abs ve kaydirmali var. en guzeli 3 lt yakiyor ve bakimi 7000 kmde bir. evet yanlis okumadiniz.
bu sorulara en guzel cevap ktm duke 390dur.
Arkadaşlar sıfır dominar teslim edildiğinde en fazla kaç km de olur.Aklımda deli şüpheler.teste açılmış motoru sattılar bana sanki.Uzun farlar da yanmıyor.
Arkadaşlar sıfır dominar teslim edildiğinde en fazla kaç km de olur.Aklımda deli şüpheler.teste açılmış motoru sattılar bana sanki.Uzun farlar da yanmıyor.
5 km de geldi.bana çok geldi de.
arkadaşlar merhaba,
bende motorumu 2 gün önce aldım. maalesef ki bana kullanma kılavuzu vermediler. zaten türkçesi de yok. Fakat Bajaj ana sitesinden User Manual ı buldum ve okudum.
özellikle merak edenler için Rodaj kısmı ile ilgili bilgi şu şekilde;
VİTES DEĞİŞTİRME HIZLARI
6 DAN 5 E 68 KMH
5 DEN 4 E 62 KMH
4 DEN 3 E 46 KMH
3 DEN 2 YE 38 KMH
2 DEN 1 E 27 KMH
Kms 1st 2nd 3rd 4th 5th 6th
0 - 1000 13 24 37 50 56 73
1000 - 2000 20 32 42 56 62 85
Hızlarını aşmamayı tavsiye ediyor.
Aynı zamanda kontağı çevirdikten sonra 5-8 sn beklemeyi
çalıştırma düğmesine 5 sn den fazla basmamayı
çalıştıktan sonra ise 1 dk rölantide çalıştırmayı tavsiye ediypr.
bilginize.