Norton 772 ADLI ARKADAŞIMIZIN MESAJI BENİM MESAJDAN SONRA GELMİŞ DURUMDA.
ELEŞTİRİ İLE SAYGISIZLIK SÖZÜ GEÇİYOR. BENİM MESAJIMI MI KASDETTİ BİLEMİYORUM.
YANLIŞ ANLAMAYA SEBEP BİR YER Mİ VAR DİYE TEKRAR BAKTIM YAZDIKLARIMA. ANORMAL BİRŞEY GÖREMEDİM.
"BENİM AKLIMDAN NC750 OLABİLİR DÜŞÜNCESİ VARKEN, SIRF FİYAT POLİTİKALARI YÜZÜNDEN BEKLEMEDEYİM MESELA." CÜMLESİ YANLIŞ MI ANLAŞILDI BİLMİYORUM. BURADA SÖZ ETTİĞİM, NC 750X DÜŞÜNÜYOR OLMAM VE FİYAT POLİTİKALARI YÜZÜNDEN BEKLEMEDE OLUP ALMAMAM.
BU FİYAT POLİTİKASI JAPON FİRMALARA YÖNELİKTİ. YANLIŞ ANLAMA VARSA ORADA VAR DİYE TAHMİN EDİYORUM.
ELBETTE DİĞER FİRMALAR FİYAT POLİTİKALARIN, KENDİLERİ BELİRLERLER. BU MOTORUN FİYATI ŞU OLUR, DİĞERİNİN Kİ DE BAŞKA BİR ŞEY.
ALICI OLARAK KENDİ BÜTÇEMİZE BAKARIZ, MOTORLARIN ARTILARINA EKSİLERİNE BAKARIZ, AKLIMIZA YATARSA ALIRIZ.
AMA BEN KURALKANIN KULLANICI DOSTU BİR TAVIRLA BİRAZ DAHA FEDAKARLIK YAPMASINI BEKLERDİM...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:43 ----------
VE ŞUNU DA İZHAR ETTİM Kİ, BAŞKA BİR BAJAJ MARKA MOTOSİKLETLE DEVAM EDEYİM. GÖNLÜM BAJAJDAN BAŞKASINA KAYDIRILMASIN...
bakım aralığı kaç km? gördüm aklımı çeldi baya güzel bir görüntüsü var. bir de şanzımanı farklı renge boyasalar..
anlaşıldı Norton 772 arkadaşım
benim mesajın hemen altına düşünce mesajınız, benim mesajla ilintili olabilir diye düşündüm ister istemez.
böyle riskleri barındırdığı için alıntılayarak veya kullanıcı adı belirterek yazmak yanlış anlamaların önüne geçecektir diye düşünüyorum.
Dominar 400 motorsikletimi dun ucerler motor firmasindan aldim. Cuma gunu bi aksilik cikmazsa teslim edecekler. Bir cok motor arasinda kaldim karar verirken. NC 750 X / CF MOTO 650 TK / KTM 390 / Z 300 gibi. Bir onceki motorum freedom 250 idi. Motor hacminin kucik olmasi ve bu yüzden uzun yolun uzadikca uzamasi sebebi ile başlayan
Bir cok sebeple satma karari verdim. 35 hp guc, 33 Nm tork uzun yolu normallestirecegini dusunuyorum. Yakit konusunda cimri oldugu, 5000 km de bir 250 tl( uceller motordan aldigim bilgi) bakim normal geldi. Fiyat-piyasada tutulmasi- cin olmamasi gibi faktorleri yan yana koyunca bu motorda karar kildim.
Mumkun oldugunca buradan deneyimlerimi aktaracagim.
tekrar merhaba, dominarla 1. haftayı geride bıraktım, dün gidiş dönüş 240 km'lik bir gezinti yaptık, gün geçtikçe daha fazla sevmeye ve iyi ki böyle bir tercih yapmışım demeye başladım. Artı ve eksilerini gün geçtikce daha iyi gözlemleyebiliyorum;
HIZ;
Dominar gerçekten tüm viteslarde istediğiniz şekilde gaz tepkisi veriyor, 70 km hızla 6. viteste giderken birden gazı açtığınız anda 140-150 bandına hiç zorlanmadan çıkıyor
TORK;
konusunda Manavgat'ı bilenler için anlatmam gerekirse Beş konak köprülü kanyon yolunda ( sürekli viraj sürekli rampa) hiç gaz kesmeden vites küçültmeden uzayıp gidebiliyorsunuz,
LASTİK;
Üzerinde gelen lastikelre laf eden arkadaşlar için söylüyorum daha önce nasıl bir motor nasıl bir lastik kullandınız bilmiyorum ama bu motor için bundan daha yumuşak yola daha çok yapışan bir lastik kullanılamazdı galiba.
FREN;
Ön fren inanılmaz, Arka fren tüm abs'li motorlarda olduğu gibi durduramıyor ama yavaşlatıyorEski motorum xmax 400 abs'yi bile durdurabildiğim için bunun frenleri çok iyi geldi.ayrıca gerçekten kaydırmalı debriyaj dedikleri olay muhteşem, virajda yatarken dahi 6dan 4'çekip toplayabiliyorsunuz.
YAKIT ; 3,7 litre yakıyor şuan ama km arttıkça düşüceğine inanıyorum.
ekisleri; yüksek hızlarda rüzgarın etkisiyle fazla sallanıyor harcinde sıkıntı yokAYRICA EKREM BEY ACİLEN TUR CAMI İSTİYORUM