Niye ? Amaç ne
Ya ben de adam nasil bicaklanir onu sorcaktim. Neresine saplamak lazim? Bicak secimi falan? Nelere tikat etmek lasim? Baskasini bicaklarkene kendimi tehlikeye sokmayayim simdi. Aydinlatirsaniz sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
Bozuk aynayi yenisiyle degistirmek icindir muhtemelen. Benim sorumun sebebi de organ nakli icin...
Ya ben de adam nasil bicaklanir onu sorcaktim. Neresine saplamak lazim? Bicak secimi falan? Nelere tikat etmek lasim? Baskasini bicaklarkene kendimi tehlikeye sokmayayim simdi. Aydinlatirsaniz sevinirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:58 ----------
Bozuk aynayi yenisiyle degistirmek icindir muhtemelen. Benim sorumun sebebi de organ nakli icin...
ayna kırayım derken dikkat et biri kemiklerini kırmasın kardeş.
Bu konuyu anlamadan önce, konuya tam olarak hakim olmak ve bu işi hakedilen şekilde yapmak için okuman gereken bir iki başlık daha var ; Nasıl aciz, korkak bir solucan olunur ?
- Nasıl kaçılır ?
150 lik scoterımla fıtı fitı gidiyorum 5 kişilik şahin yanımdan 0 la geçiyor yolda kendince s çiziyor bizde manyağız ya gidip 5 ine dalıcaz ve sağlam çıkıcaz,sonuçta burası Japonya,Çin herkez 5 yaşında dövüş eğitimi alıyor dimi bu arkadaşın ezikliği ya al 14 lüyü Burası Diyarbakır Kafana Sıkarım Takır Takır felan desin girsin.
Cidden tuhafsınız be abim
Ah be abim, bana tuhaf derken, kendi tuhaflığınızı normalleştirdiğinizin farkına varsanız keşke.
Ya gider aklı başında bi şekilde uyarırsın, ya da maçana güveniyorsan kavga dövüşe neraklıysan bi şekilde yakalarsın. Ama aynaya vurup kaçmanın adı korkaklıktır. Acizliktir.
Aynaya vurup, kaçan illaki var. Ama aynı kişi gelip burda kendini haklı görüp bir de millete akıl vermeye kalkınca komik oluyor.