Bu gün ben de delirdim ve tartıştım yolda. Geldi sıkıştırdı adam , ayna kırmak vs vs bircok şey geliyor insanın aklına. Tabi anlık düşünceler,her şekilde bizim zarar görme ihtimalimiz var.
Peki ne yaptım. Arada güvenli takip mesafi koyup bol korna ve el işaretiyle taciz,takip ettin , nasıl olsa bir yerde duracaktı. Anladı peşini bırakmayacagimi,sonunda durduk.
Akmerkez'e gelirken kırmızı ışıkta, arkada eşi ve bebek varmış sonra fark ettim. Solumu boşluk bıraktım 1. Viteste arada mesafe ,olabildiğince aracı üzerime vs sürerse kurtaracak mesafe,pozisyon yarattiktan sonra camı aç diye bağırıyorum,açmıyor şerefsiz. 1 dkk kadar bağırdım küfür ettim, sonra diğer arabalardan geldiler yapma etme sakin ol,biri indi bende motorcuyum ,boşver abi uzatma fln filan. Adam açmadı camı sonuna kadar.
Aslında hep yaptığım gibi ya sabır diyebilirdim fakat demedim bu defa , sonuç ne oldu,tahminim bundan sonra bulaşmayım motorculara sıkıntı diyecek veya tam tersi iyice saracak. Bilemiyorum ama epey çekingen ve sinmiş görünüyordu.
Tam bir it gibi davrandı adam. Sanırım karakteride öyle biriydi.