EGE 100 modelini alan arkadaşlar var mı ? Yada bayide gören ?
EGE 100'ü bilmem reiz görünüm olarak güzeldi parça kalitesi olarak ortanın üstünde diyebilirim çinli için iyi yani satın alınabilecek bi ürün yani benim gözümde cıtyblade vardı rks oda euro4 olunca fiyatı şimdilik fazla geldi
Ege 100 ile reiz aynı kalitedir bence ki ege 100 şuan biraz daha indirime girmiş satın alınabilecek bi model.
KEE 100 de titreşim yok denecek kadar az.Piyasadaki CUB modellerinin hemen hemen hepsini denedim.KEE 100 ve RKS nin Jaguar modeli bence sadece titreşim konusunda değilde motorun kaporta aksamındaki sağlamlık ve dizaynında da çok başarılı geldi bana.Hondada Wing Go ya 1500-2000 tl daha fazla para vermeye gerek yok diyorum.Yorumlarınızı bekliyorum
10 tl benzinle 95 km gittim motosikletim 600 km de Kaporta kısmı diğer bir çok cup göre daha iyi
Kee 100 yıllardır üretildiği için Kuba'nın vazgeçmeyeceği bir modeldir. Yakıt tüketimi bu kadar az mı emin misin 10 TL ile 95 km gittiğine ? neredeyse km başına 10 krş yakmış ? normal 100cc cublarda 13 14 krş yakması lazım
Motosiklet kullanan arakdaşlar net yakıt tüketimi ve yedek parça fiyatları hakkında bilgi verebilir mi ? Özellikle dış aksam kaporta vs. hakkında fiyat bilgisi alabilirsem çok makbule geçer.
Bende normal kullanımda 100 km ye 2Lt yi yakalıyorum.Bugünki benzin fiyatlarıyla yaklaşık 10.28 krş yapıyor.
Ama devamlı maximum kullanımda yakıtta hemen artıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
Geçen sene aldığım KEE100 den genel olarak memnunum.Yakıt yaklaşık 100 km ye 2 lt normal kullanımda.Hız olarak açıldıktan sonra max 90-100 civarı.
Kaporta malzemesi güzel kaliteli.Sele altındaki geniş bagajıda çok kullanışlı.Aynalar biraz daha geniş olsa daha iyi olurdu.Ben tavsiye ederim.
Yakıt tüketimi çok iyide 90 100 düz yolda mı yapıyor ve rampa çekişleri nasıl ? Kuvvetli mi son olarak yedek parça fiyatları nasıl ?
Kee 100 yıllardır üretildiği için Kuba'nın vazgeçmeyeceği bir modeldir. Yakıt tüketimi bu kadar az mı emin misin 10 TL ile 95 km gittiğine ? neredeyse km başına 10 krş yakmış ? normal 100cc cublarda 13 14 krş yakması lazım
Evet eminim hatta 10 tl ile 100 km gittim. Yalnız motosikleti fazla zorlamıyorum bu aralar. motosikletim şu an 1700 km de
Yıllardır üretiliyor ve 100cc kategorisinde bence cc yükseltilmesi gerekilen bir model. Bu arada arkadaşlar 50cc motosikletlerde sigorta zorunluluğu kalmış umarım 125cc'ye kadar kalkar. B sınıfı ehliyet ile de kullanılabilir.
Evet katılıyorum size daha düşeceği bir nokta yoktur.Motosikletin yeni sayılır yakıt tüketimi 1000 km'den sonra biraz daha düşer normalde ama 10 krş'tan daha düşeceği bir nokta yoktur her halde ülkemiz şartlarında.
Motosikletim şu anda 2500 km'de 100km 'de 2 lt yakıyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
Evet katılıyorum size daha düşeceği bir nokta yoktur.