50 cc olarak ne tavsiye edersiniz??

bnde öyle biliyorum

O sadece yasa tasarısı, şu anda B sınıfı ehliyeti olanların motorsiklet kullanma gibi bir durumu yok...Ayrıca ehliyetsiz motorsiklet kullanıp polise yakalanırsan o 50Cc motorun fiyatı kadar ceza ödersin.Bir sene sabret bence A2'ni al öyle kullan...

Son düzenleme:
Bende Mondial 50 TT var.Tam bir sene oldu alalı ve saat gibi çalışıyor.Sana öneririm ama artık 50TT modeli yok mondialin 50 HC var.Artık onun kalitesini,iyiliğini bilemeyeceğim.Ama sana öneririm.Eğer bakarsan motora 10 sene bile binersin.Haaa bakmazsan o başka.Şimdi burada boşver çin malını sen honda yoday al diyecekler olabilir.Size bişey diyim honda today'de çin malı.Ama çin malının en kalitelisi.Diyeceğim motorları markaları değerlendirirken o çin malı bu japon malı diyip kestirip atmayalım.Kaliteye göre değerlendirelim.Eğer bu şekilde değerlendirirsek sana mondiali öneririm.Bence de ilk tercihin honda today olmalı fakat oda tek kişilk iki kişi almıyor.

Ban kalırsa honda today 50 al derim en sağlam 50lik fiyatı biraz fazla ama kalite
Fiyatı:1.680 YTL
today_sirius_blue_large.jpg

üç aydır honda today kullanıyorum, çok memnunum. benim nick üzerinden today 50 yazarak yazdığım muhtelif izlenimleri bulabilirsin. ama önce ve kesinlikle EHLİYET diyorum.

en iyisi şu biselectlerden almak olacak galiba. ehliYet derdide yok. ama 2 yıl dayanır mı orasını bilemem...:silent:

ilkden herkese selamlar.Ben 1 ay önce honda today aldım kardeş 50 cc ve çok güsel bnde 17 yaşındayım ama seneye honda cbr 600r alcam kesin.
maşallah diyoruz biz burada, 50cc den 600r a zıplamak demek.

kucuk kardeşim sen bu sevkle simdi zıplamaya başla, onumuzdeki seneye uzaya gidersin. ilk astronotumuz olur, 100bin cc lik makineye binmiş olursun :)

her yazılana inanma arkadaşım git bi kursiyere sor bakalım ne diyecek...50cc altı için a1 50cc ve yukarısı içinde a2 alınır..sn istersen b ehliyetinle sür aldığın motoruda ilk çevirmede hediye edersin polislere

bu sitede her forum açan o konuyu en iyi o kişi bilir demek değil...ben ehliyetimi aldığımda böyle bir durum yoktu sen git bir sürücü kursuna sor eğer kabul ediliyosa ondan sora trafiğe çık

Son düzenleme:
caner 90 sen ilk önce bir ehliyet (A1) yaşına ve acemiliğine göre al sonra kafana ve zevkine göre bir motor bulursun:cat:

arkadaslar a1 ehliyetin adi var, ama kendisi yok. devlet a1 icin sinav duzenlemiyor. direk a2 icin aciliyor sinavlar.

A1 ve A2 için 17Yaşını doldurmuş olman gerekiyor... Yani A1 almak yerine zaten direk A2 alabilirsin...

dikkatle oku

kanun hala mahkemede olduu için 125 cc ye kadar ehliyet yoktu şu anda mahkemede ve 5 6 yıl sürer bu iş sen nerden biliosun dersen benim babam bakırköy adliyesinde hakim ordan biliorum istersen ben sana benim keeway focus u veriim 123 cc ve şu an ehliyet gerekmio msn im [email protected]

benimde beynim sulandı simdi :D ya şu 50cc ehliyet istemiyor diyordu herkes simdi arkadasda 125 cc ye kadar dedi motor alıcam bende gittikce karar değiştirmeye başladım şuna bi açıklık gelsin ona göre bende bir motor alayım yahu :D ben 17 den gün alıyorum dolurmama 8 ay falan var.. ya 50 ya 90cc alacam ona göre birisi acıklık getirsin suna lütfen eğer 50cc ye kadar ehliyet olsa 15 yasında çocuklar dürümcülerde motorcu eleman olarak calısmazdı galiba

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar