Mt 25 in artıları ve eksileri.?
Mt 25 in arıza durumu?
Mt 25 in en sevilen ve en sevilmeyen durumu?
Mt 25 in alış ve satış durumu ?
Arkadaslar bu motoru araştırıyorum bilgi verebilirmisiniz? Şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar,
cngzkbc adlı arkadaş çok güzel özetlemiş. Ben de bir kaç şey eklemek isterim.
Yüksek Beygir gücü (36 HP) özellikle 110 ve üzeri hızlara çıkmada ve o hızlarda uzun süre gidebilmende önem arz ediyor. Böylece otobanlarda uzun yolculuklarda çok fazla sıkıntı çekmeden gidebiliyorsun. Oturuş pozisyonu rahat. Yüksek hızlarda tek sorun rüzgar oluyor. Onu da uygun bir cam ile oldukça iyileştirebilirsin. Ben GP ön cam taktım oldukça faydasını gördüm. Zira 70-80 den itibaren başlayan rüzgar 120 - 130 civarında oldukça zorlayıcı oluyor. Ön cam bunu hafifletiyor.
Bence de ABS de olsa süper şahane olurdu. En önemli eksikliği bence bu. 2017 modellerde var mı bilmiyorum. Olsa güzel olur.
Yakıt konusunda basmana bağlı olarak değişiyor.
Uzun yolda selesi belli bir süre sonra rahatsız edebiliyor. (toplamda 3-4 saatlik yollarda, saat başı molaya rağmen) Amörtisörleri şehir içi için ve viraj için iyi ama biraz sert olduğundan konfor açısından pek başarılı değil.
Sözün özü şehir içi ve kısa süreli uzun yol için başarılı bir motor. Hem otobanda hem de caddede soluksuz kalmadan hızlanma taleplerine cevap veriyor. Frenleri arka ve önü dengeli kullanırsan gayet başarılı.
Lastik konusunda ben de cngzkbc gibi memnun taraftayım. Elbette sakin sürüşte bir sorun yaşatmıyor. Ancak ben dirseklerimi değdire değdire viraj alacağım diyorsan o zaman daha iyi bir lastik almalısın.
Ben motorumu 0 km aldım şu an 5200 km deyim herhangi bir kronik sorunla karşılaşmadım.
Herkese iyi sürüşler,
Tekeriniz düz bassın