- Konu Yazar
https://www.youtube.com/watch?v=0RfOloZYG5Q&feature=share
Herkesin başına böyle ufak kazalar gelir umarım

Herkesin başına böyle ufak kazalar gelir umarım
Allah korusun kimsenin başına gelmesin emin olun teyzeden çok o sıra sürücü korkmuştur.
Ne güzel yuvarlanıyor ablam, düşme teknikleri dersi almamız lazım. Ayağa da kalkıyor sapasağlam, saldırıyor bile...
Açıkçası motosiklet yerine bir otomobil hafifçe dokunup teyzeyi düşürseydi, otomobil sürücüsüne de yine aynı tepkiyi gösterir miydi? Yoksa bu tepki sadece motosikletten dolayı mı, merak ediyorum açıkçası.
Yalnız arabaya yol vermeyeceğim diye dikkatiniz dağılmış yoksa teyzeyi fark ederdiniz.
ben teyzeye patlatırdım bir tane heralde. hem amele gibi yola atla kaza yaptır, bir de üstüne saldır.
oldu, başka?
ben teyzeye patlatırdım bir tane heralde. hem amele gibi yola atla kaza yaptır, bir de üstüne saldır. oldu, başka?
ulan ne kofti bi camiamız var, boktan bi aidiyet hissiyatının galeyanıyla her halta esip gürlüyor.
yine kızacaksınız ama vak'a; araba ve yaya gibi iki bilinmeyenli bir denkleme hakim olamamış tipik bir acemi motorcu vak'ası.
yav kardeşim şehir içinde hızın 0 (sıfır) kilometreye düştükten 5 metre sonra karşıdan karşıya geçen yayaya çarpıyorsan git okul bahçesinde pratik yap, trafiğe çıkıp da milletin günahına girme.
allah teyzemin ellerine sağlık, teyzeye şiddet uygulamayı aklına getirebilenlere akıl-fikir versin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
sen atanamıyom diye yaygara yapan öğretmen değil miydin?
halbuki ne kadar isabetli bir kararmış çocuklara senin gibi birinin eğitim vermemesi.