- Konu Yazar
Dün aldığım 2. el motosikletime min. 500 tl sigorta çıkıyor. Hiçbir fiarma tavan fiyat uygulamasını uygulamıyor. Devlet uyuyor herhalde. Kanunlar bir tek garibanlara işliyor.
Dün aldığım 2. el motosikletime min. 500 tl sigorta çıkıyor. Hiçbir fiarma tavan fiyat uygulamasını uygulamıyor. Devlet uyuyor herhalde. Kanunlar bir tek garibanlara işliyor.
eğer sen trafik canavarıysan. kaza geçmişin fazlaysa, yaşın çok gençse bu fiyat çıktığına şükret. 2000 tl çıkmadığına..
bana 350 tl çıkıyordu en düşğk. bu uygulama gelince 180 tl ye yaptırdım...
suç atacağına kendinde ara önce!
Sigortacı mısınız siz hemşerim? O kadar benimsemişsiniz ki sektörel yalanları başkalarına da sıkıyorsunuz.
eğer sen trafik canavarıysan. kaza geçmişin fazlaysa, yaşın çok gençse bu fiyat çıktığına şükret. 2000 tl çıkmadığına..
bana 350 tl çıkıyordu en düşğk. bu uygulama gelince 180 tl ye yaptırdım...
suç atacağına kendinde ara önce!
Arkadaşın sigorta şirketi var herhalde kendine laf atmış kadar sinirlendi.
Arkadaşlar 27 yaşındayım üzerime kayıtlı ilk motorum ve hiç kazam yok. Teklifi sigortam.net ten aldım sadece 489 tl anadolu dedi en düşüğü. Bende nasıl olur tavan fiyat uygulaması yokmu diyince var ama ekstralarla satıyor şirketler hiçbir şirket tamel hizmetle sigorta satmıyor dedi.