Merhaba Arkadaşlar.
Mitas Sport Force Plus lastikleri aldım. Fotoğraflarını koyup ilk izlenimlerimden bahsedeceğim. Daha önce
Metzeler Sportec M7RR takılı bir motoru sık virajlı bir yolda kullanmıştım. Çok güven vermişti. Onunla kıyas yapacağım lastiği dün akşam taktırdım. Motorum Benelli TNT 25 önde 110/70 17 arkada 140/60 17 ( yurtdışında
150/60 17 ile geliyor ). Üstünde ki orjinal fabrika lastiği
Cordial böyla kocaman
NYLON yazıyor. 16000 km çok çektirdi. Islakta ilahi söyleten bir lastik kuru zeminde de çok kaymışlığı vardır. 120 - 140 km ile giderken motor nereye isterse oraya gidiyordu. Bende üstünde kalmaya çalışıyordum

Neyse dün taktık
Sport Force ları Balans yaptık. Bu arada Şirinevler, Bakırköy taraflarında
Kuzgun Motor a gelebilirsiniz sahibi hem çok bilgili hem işini iyi yapan bir adam motosiklet lastiği sökmek ve takmak için gerekli bütün ekipmanlar mekanın da mevcut. Tam bir KTM aşığı sabaha kadar Dakar konuşabilirsiniz kendisiyle
Dükkandan çıktım. Gazı açıp ön frene abandım. Motor durdu. Böyle harccc diye. Şaşırdım. Yine gazı acıp arka frene abandım. Yohhh kaymıyor. Yola çıktım. E5 ten eve dönüyorum. 120 - 140 geldik. Motor o kadar dengeli gidiyor ki. Yandan başka motor çarpsa geri sekecek gibi hissediyorum
Eve geldim. Yüzüm gülüyor. Ev iş arası 17 km sabah biraz ısındı lastikler. Dün akşamda sürdüm. Dedim mumu erimiştir artık. İşe geliyorum ama nasıl geliyorum

Yaldır yaldır. Motor viraja yatıyor. Arkası atmıyor.
Metzeler Sportec M7RR lı CBR 500 R ı sürerken böyle bir hisse kapılmıştım.
Kuru zeminde hiç bir fark yok diyebilirim. Gerçekten güzel bir lastik yapmışlar. Sizi fotoğraflar ile baş başa bırakayım
Mal Slovenya dan çıkma.
2017 4 hafta üretimi
Haftasonu Bahçeköy yapmayı planlıyorum. Daha detaylı bir şeyler yazarım

Belki video çekerim. F/P lastiğini bulduk babacım