O kadar hızlı gidiyorsunuz ki trafik farketme ve hız algısını bozuyorsunuz. Bu hızlar milisaniyelik hataları affetmez yahu. Kontra, abs yok gazlasaydın kaçardın, yok öyle böyle, ben çok anlamam. Çok hızlısın çok hızlısın çok hızlısın gerisi teferruat. Çok hızlısın NET.
Allahım yapmayın böyle şeyler ne olursunuz çocuklar ölüyor sürekli sizden özeniyorlar. Motor denince ölüm, hız, tehlike, kavga vs vs vs akla geliyor artık, vallahi bıktım artık sizden ben, 41 yaşındaki bir adamın isyanıdır bu yeter, yok olun artık gidin başka şeylere binin, bizi rahat bırakın bu nedir ya.
Dün Ataşehir tem Sabiha gökçen ayrımında bir APACHE motorlu kişi, emniyet şeridindeki mercedes e arkadan öyle bir çarpmış ki; maşalar depoya girmiş çocuk yerde kıvranıyor araba ile olmasam duracaktım, ortalık savaş alanına dönmüş, bıktım artık ben bu tür saçma kazalardan. Eğitimler de olsa bu hızlı gidenler yüzünden; gençlerin kanı kaynıyor ve onlara özeniyorlar. Sonra Analar ağlıyor. Sakat kalsa ayrı dert, motor tehlikeli kardeşim binecekseniz efendi gibi hız sınırlarına uyarak defansif sürerek, sakin sakin gidin ara ara gazlarsınız ne var yahu.
Bu arada konu açtım değerli fikirlerinizi bekliyorum. Sevgilerimle.