gene yazmayayım dedim ama gerçekten bazı arkadaşlar trafik kurallarını ya unutmuş, yada vicdani davranıyor, arkadan çarpan suçlu demek, aynı şeritte giderken ,fren mesafesi bırakmayıp, öndeki araca çarpmakdır, beyaz araç kaza olunca mecbur durmuş veya yavaşlamış, arkadaki mavi motor da aynı şeritte durmalıydı, ha iyi sürücüdür, yavaşlar dikiz aynasına bakar ve sağ sol şerit seçer devam eder ,sinyal veremeyebilir yada dikiz aynasına bakacak zamanı olmayabilir, o zamanda sol sağ taraflardan birinden, beyaz araca yakın geçerek, önce kendini sağlama almalıydı,hem sol şerite girmiş, hemde frenlemiş ,yani mt 09 un çarpması normal, mt 09 un hatası hızlı olması, mavi motor a arkadan çarpmak yanlış bir öngörü ,aynı şeritte olsalar arkadan çarpmış denirdi ama değiller, ani şerit değiştirme olayı ile arkadan çarpma farklıdır,
ha olay zaten baştan yanlış ,hata herkeste var ama bu kazada mt 09 daha az kusurlu, arkadaşın videolarını daha önceden izlemiştim,iyi tek teker yapıyor v.s uyarılacaksa bu konuda uyarılması gerekir ki, zaten bilenler uyarıda bulunmuş, arkadaşlar birde sizin gözünüzde abarttığınız 180.190 km hızlar bu motorlar için anında ulaşılacak hızlar, ben sattığım fz8 ile 1. vites 120 2. vites 160 3. vites 190 zaten görüyorum, saniyeler içinde hızlanıyor, kesiciye bile girmeden, hele 1000 lik ss ler dahada hızlı, şimdi burada düşük cc ile başla,tecrübe yaptıkça cc yükselt denmesinin amacı zaten bu, 300.500 cc lik makinalar gibi değil bu motorlar, önce kafanı ,sonra o sağ elini kullanmayı bileceksin ,mesele zaten burada ,bu hatalar devam ederse ,zaten ileride daha ciddi kazalarda yaşanır
ha olay zaten baştan yanlış ,hata herkeste var ama bu kazada mt 09 daha az kusurlu, arkadaşın videolarını daha önceden izlemiştim,iyi tek teker yapıyor v.s uyarılacaksa bu konuda uyarılması gerekir ki, zaten bilenler uyarıda bulunmuş, arkadaşlar birde sizin gözünüzde abarttığınız 180.190 km hızlar bu motorlar için anında ulaşılacak hızlar, ben sattığım fz8 ile 1. vites 120 2. vites 160 3. vites 190 zaten görüyorum, saniyeler içinde hızlanıyor, kesiciye bile girmeden, hele 1000 lik ss ler dahada hızlı, şimdi burada düşük cc ile başla,tecrübe yaptıkça cc yükselt denmesinin amacı zaten bu, 300.500 cc lik makinalar gibi değil bu motorlar, önce kafanı ,sonra o sağ elini kullanmayı bileceksin ,mesele zaten burada ,bu hatalar devam ederse ,zaten ileride daha ciddi kazalarda yaşanır