Suzuki Suzuki Inazuma Gw 250/ Inazuma F Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tesekkurler. ama 250cc naked bir motor yok abs li olarak portföyde.. o nedenle sordum zaten..

Şunu da eklemeliyim ki evet abs gereksiz birşey değil fakat inazumanın frenleri abs ye muhtaç etmeyecek kadar iyi. Abs'lisini ister miydim? Evet. Sadece konforu için değil sınıfı içinde en iyi frenlere sahip olduğu için inazuma kullanıyorum.

Motosikleti
Triumph Tiger 900GT
Şunu da eklemeliyim ki evet abs gereksiz birşey değil fakat inazumanın frenleri abs ye muhtaç etmeyecek kadar iyi. Abs'lisini ister miydim? Evet. Sadece konforu için değil sınıfı içinde en iyi frenlere sahip olduğu için inazuma kullanıyorum.

Frenlerden ziyade amortisör kalitesi çok etkili, tekeri kitlemeden sağlıklı duruş yapmaya rahatlıkla olanak tanıyor.

merhaba
Sıfır km GW 250 Inazuma alınca lastikleri değiştirmek gerekiyor mu? ( ıslak zeminde daha iyi yol tutuş , viraj ve fren performansı için)

Arkadaşlar, 2013 model inazumam var.. bu konuda da daha önce aktiftim ama bir süredir bakmadım. Ön cam konusunda çok soru sorulmuş ama bütün satılan resimleri konan inazumalar camlı ama cevap gelmemiş :\ forumda aratayım dedim, o da çalışmadı.
Ben gp kompozit buldum marka olarak
http://www.gp kompozit.com/Ürünler/suzuki-inazuma-on-cam/ boşluğu kaldırın, forum sansürlüyor düzgün yazınca...
kullanan var mıdır ? daha iyisi diyebileceğiniz bir cam var mı ?

Arkadaşlar merhabalar, ismim Samet, Bursa karacabeyde yaşıyorum İnazuma motosikletimi bir hafta önce aldım merak ettiğim bir çok soru var. Amacim bütün forumu okumak fakat oldukça çok mesaj var. Eğer yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle benim eco norm modunu secmeye kalktigimda simsek isareti çıkıyor eco ve norm yazmiyor neden oyle

Arkadaşlar, 2013 model inazumam var.. bu konuda da daha önce aktiftim ama bir süredir bakmadım. Ön cam konusunda çok soru sorulmuş ama bütün satılan resimleri konan inazumalar camlı ama cevap gelmemiş :\ forumda aratayım dedim, o da çalışmadı.
Ben gp kompozit buldum marka olarak
http://www.gp kompozit.com/Ürünler/suzuki-inazuma-on-cam/ boşluğu kaldırın, forum sansürlüyor düzgün yazınca...
kullanan var mıdır ? daha iyisi diyebileceğiniz bir cam var mı ?

Dostum hiç boşuna uzaklarda arama bu işin uzmanı Hüseyin Abi var. Camia da herkes tarafından bilinir.
https://www.facebook.com/motorcami
http://www.motorcami.com/
ben galeriden baktım beğendiğim modelin siparişini verdim ertesi gün geldi.
Adam işin uzmanı. Camı da İstanbul da isen Batuhan Motor da taktır.
Hem paran cebinde kalsın hemde yerli ve kaliteli malzeme kullan.
Camın fiyatı 250TL..
Kolaylıklar

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------

merhaba
Sıfır km GW 250 Inazuma alınca lastikleri değiştirmek gerekiyor mu? ( ıslak zeminde daha iyi yol tutuş , viraj ve fren performansı için)

Uzerinde IRC nin lastikleri var. Çöp poşetinden halliceler. MITAS MC50 serisi var. 550 TL gibi bir fiyatı var. Bridstone BAtlax kadar iyidir. Slovenya malı. Kendini IRC ile tehlikeye atma. Al itas c 50 li leri rahat et

Motosikleti
V-Strom 800 DE
Cumartesi vialand otoparkında 30la giderken kayıp düştüm. :) Zeminde su birikintisi vardı boydan boya kaplamış halde, dik geçerim birşey olmaz dedim de nedense su birikintisini geçtiğim anda arka kaydı ve yere düştüm. Çok ufak bir gaz açmamla mı kaydı ne oldu hiçbir fikrim yok açıkçası. Otoparkların zeminleri zaten dandik, ıslaklık ile birleşince buz pisti oldu sanırım.

Orjinal lastikler var hala üzerinde ve sonbahara doğru ancak değiştirebileceğim maddi sebeplerden dolayı. Yağmurda veya yağmur ihtimali olan günlerde motorla çıkmıyorum zaten, limitlerinde de kullansam tedirgin ediyor lastikler.

Merhaba, ben de inazuma alıp aranıza katıldım.
Elcik koruma ve ön cam almak istiyorum.
Ne almalı?

Gidon ped bulabilirsen buradan nereden temin ettiğini belirtirsen sevinirim, bende çok aradim bulamadım.

merhaba, cevap için teşekkür ederim.
Buralarda bulabilirsem taktıracağım. ebay aliexpress işlerine girmeyeceğim.

qbzQYD.jpg
[/url][/IMG]
vedalaştığım

Bu da yeni motorum.
Merhaba arkadaşlar. 10 gün önce Yamaha ybr motorumu satıp Suzuki İnazuma sahibi oldum.Bursa Mustafakemalpaşa'da yaşıyorum.Motorsiklet tutkunuyum.Motorsikletime çok iyi bakarım.Hatta kendimden bile fazla :). Yaş 48.iyi forumlar dilerim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Arkadaşlar merhabalar, ismim Samet, Bursa karacabeyde yaşıyorum İnazuma motosikletimi bir hafta önce aldım merak ettiğim bir çok soru var. Amacim bütün forumu okumak fakat oldukça çok mesaj var. Eğer yardımcı olursanız sevinirim.
Öncelikle benim eco norm modunu secmeye kalktigimda simsek isareti çıkıyor eco ve norm yazmiyor neden oyle

Merhaba Samet. Motorun önce hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.Ben de MKPaşadayım.10 gün önce ben de inazuma aldım. Motorum 2014 model. Göstergede benim de şimşek resmi çıkıyor. eco veya norm sembolleri çıkmıyor.

Son düzenleme:
Motosikleti
V-Strom 800 DE
LHrg0IIpQldWUhogePCWCVpN8wClt-xlU9YT1mvNZ8MXDd0hE--aGXzeDkpjEQdh5DQdNpmX8Hw4gTlGpLwtVwJQlASOb2zErj7QvZMTuX5ivg-X8VyuIgYDfcxIa819XxGDInl48WMmqFXn7o7q42PF0eSi9ojD0UleKPomEK3GHWF17FH0-6zgrJ1sTkxKIodpOOkfSPMisencR_HGv6YOz8It9dfP45Y5jB8tiH1k3vOiFhwDguqsTvogqccfHHXAhrXRRDNsD_OVUbzANunoioZwTxh1Y9fav3E6hJpJVXdn_4Z7XyGV6Y9RwokJ5hpzwbAoCygucEQ8xfZ73c1vs8izAVpAskTzNC6AW4_E6mXghOMDQfDFlXNrMRbmA81C-WJAZ-5ZNzbu2Ehycln3sDK0KGNW-ldFdFCzknmtKu3g0FqxPbeHLrcGFrpchCRb38R1Nd3lQpwrjtPR7re-6fBUjd_-Nfk_IynyKaEVJ3en-DKE-N-iRZLFNpGBiH_LQQpibU_FuEIn13JflZ03uyv9QJ7AytBr3SxrjYvKv2BpAJALDKGgKLcuDoqCXVGGKjYeLZzeX81UCA7LmRhS_jJg9VuzP4eUSBKlJ90XgnyyHi9WSHP3pxaNtEAryt0pbDQI2tvD12SjoEyRxnLjU_sOJhdknJ_R4FPI0t8dCmGM=w1379-h759-l75-ft

Bt45taktırdım, bambaşka bir motor oldu. Bir kaç kere panik fren denedim vs, normalde arka teker yolda geziyordu direk. Şimdi yapışıyor asfalta. :cherry:

Bayram fırsatı.Öğretmenden 2013 53000 de İnazuma.Km geneli uzun geziler, kalanı okula gidiş geliştir. 10 999 ₺ Aydın mrk

Cumartesi vialand otoparkında 30la giderken kayıp düştüm. :) Zeminde su birikintisi vardı boydan boya kaplamış halde, dik geçerim birşey olmaz dedim de nedense su birikintisini geçtiğim anda arka kaydı ve yere düştüm. Çok ufak bir gaz açmamla mı kaydı ne oldu hiçbir fikrim yok açıkçası. Otoparkların zeminleri zaten dandik, ıslaklık ile birleşince buz pisti oldu sanırım.

Orjinal lastikler var hala üzerinde ve sonbahara doğru ancak değiştirebileceğim maddi sebeplerden dolayı. Yağmurda veya yağmur ihtimali olan günlerde motorla çıkmıyorum zaten, limitlerinde de kullansam tedirgin ediyor lastikler.
Lastikle pek ilgisi yok, parlak beton olunca zaten kayıyor, üstüne bir de su veya yağ oldu mu püüüü......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar