KUBA motor markayı karalamak için bu kadar çalışırsa eloğlu da boş durmaz tabi...
Zaten olması gerekeni diğer konuda da yazdım. Yapılan olay saçmalıktan başka bir şey değil. Diğer markalarda da garanti konusu sıkıntılı, garantiden parça değişiminden çok ayıplı ürünü iade alma konusunda diretiyorlar. En basiti KTM'de blokta sorun çıkan motorlara bile yokuş yapılmış.
Yamaha'da da benzer şeyler oldu. Ticari amaç yani kâr güden bir kuruluş zaten bu tip durumlara yokuş yapıyor. Sorun devletin bu durumlara kurallar getirmesi. Çözüm için mahkeme ile uğraşmaya gerek bile kalmaması gerek.
Daha önce Yamaha kullandım servis ile sorun yaşamadım ancak Ankara'daki servis ile ters düşenler oldu. Maddi durumlardan ötürü satıp pulsar aldım kullanmayan çok kişi sallıyordu motora 10 bin km kullandım tek bir sorun yaşamadım. Servis ile ilgili sorun vardı sonra yeni servis açıldı oraya gittim.
Bugün Benelli sahibiyim motordan yana en ufak sıkıntım yok serviste ilgili ancak bu tip iade durumuna düşersem servisten çok merkez kesinlikle adım gibi eminim sorun yaratacaktır.
Bu sadece bu sektörde geçerli değil. Kendim medikal sektöründeyim aynı şeyler orada da var. Bilgisayar, ev eşyaları vs. ayıplı malı iade alma konusunda eğer tutar biraz kabarıksa sorun yaratıyorlar.
3-4 bin liralık buz dolabı ayıplı çıktı iade için mahkeme ile uğraşmak zorunda kaldık.