arkadaşlar sakın yapmayın ben yapmıştım bi gün yakalandım bide fazla ceza yazdılar 150 milyon ödedim göze alan varsa yapsın!!!
Tıtanium C³R;413755' Alıntı:Arkadaşlar, protesto fikri güzel fakat yapılan protestonun kanunlara aykırı olması yanlış. Geniş katılımlı bir protesto olsun ben de isterim ama pek fazla katılım olacağını tahmin etmiyorum. Sonuçta 1970 lerden beri Türk halkı koyun gibi yönetildi. Ses çıkaranlar ise kominist ilan edildi. Aydınlarımız ise bu ülkeden atıldı. (Örnek : Aziz Nesin, Ahmed Arif) Çünkü seslerini topluma ulaştırabiliyorlardı. Hoş adam gibi yazı yazan köşe yazarlarının köşelerini de okuyan yok. Derdimiz bu hafta X ünlü hafta sonunu nerede kiminle geçirmiş. Kimin eli kimin cebindeymiş. Neden biliyor musunuz çünkü çeşitli siyaset adamlarının dönemlerinde şu anki bazı medya devlerinin patronları siyasilerimizden yardım gördüler. İşte o dönemde halkın ilgisini başka yöne çekmek lazımdı ki dönen tekere çomak sokulmasın.Sonuçta bazı şeylerin olması için Türk halkının daha fırın fırın doğru ekmek yemesi lâzım.
Köprü bedava olacak sözüne gelince dikkatle düşünün kesin seçim zamanı verilen bir sözdür. Seçim zamanı verilen sözlerin kaçı tutuldu ki o tutulsun![]()
Bu arada; Bence Türk Halkının Kominist olma devri gelmiş, hatta geçiyordur.
Hepinizi Saygıyla selamlıyorum. Sağlıcakla kalın.
arkadaslar bence motokuryelerin haricinde kac tanemiz günde 2 defanın üstünde köprüden gecio yapmayın topu topu 3 ytl
verelim gitsin
allaha inanan yönetim ya bu akparti hesabını öbür tarafta versin biz üzerimize düşeni yapalım
Evet ulaşım konusunda imkanlar da sunuyo zaten, Karadeniz kıyı şeridinde doğal dengeyi bozup otoyol yapıyo mesela, tren yollarına bir çivi dahi çakmıyo mesela, mevcut az buçuk kaliteli trenin de fiyatını otobüsle aynı yapıyo ki, halk tren yerine otobüse binip trafikte ölsün, aa bakın bu sayede nüfus planlaması da yapmış oluyor hem de. Vapurları kaldırıp uzay mekiği koyacak denize ki halk ucuz ve konforlu yolculuk yapamasın. Deli dumrul gibi geçenden de geçmeyenden de zaten fazlasıyla vergi alıyor. Neden bunca insanın namusuyla çalışıp da geçinemediğini sanıyorsunuz... Açtırmayın kutuyu da, söyletmeyin daha fazla kötüyü. Artık biraz da allah aşkına kendiniz okuyup, araştırıp nasıl anamızı ağlatıyolar çözün be kardeşim. İki tane dandik vaade oy verip durmayın artık, yetmedi mi kazıklandığınız bunca senedir. (Vayy bu komonist iyice azıttı, asın!:mrgreen: :bounce: )
aynı şeylerden bahsediyoruz galiba senide benide yakında asarlar ..
taksim meydanında sallandırırlar bizi bak mıllet bir daha yapıyormu bööle bişii:queen: :queen:
Kusura bakma ama zamanında birileri katılsın diye bi tarafımızı yırttık çeşitli topicler altında.... ve anlaşıldı ki bu işlere katılacak adam sayısı 100'ü geçmeyecek... O yüzden bu sitede bu gibi girişimler (hatta belki de bu memlekette diyelim) ortak ve rasyonel bir bilinç oluşmadığı sürece hikayedir. Rasyonel bakış açısı da eğitim, kendini yetiştirme v.s, v.s. ile olur, ki o da çoook uzak görünüyor hatta görünmüyor bile... Daha çook şey söylenir ama aforoz ediverirler adamı, susmak en iyisi...:wiinkk:
DOSTUM İLK OKULDAYKEN MUHALİFTİM ORTOKULDAYKEN MUHALİFTİM LİSEDEYKEN MUHALİFTİM UNİ YE GİRDİM MUHALİF OLDUĞUM İÇİN 7 YILDA UNİ BİTİRDİM..
sonuç olarak hiç kuzu olmadım hep isyankar oldum bana göre yanlış gelen şeylere hep muhalif oldum ama şunuı anladımki bu yaşımdan sonra bizim milletimiz kuzu ne kadar zarar verirsen 1 fazlasından ALLAH korudu dıyoruz..
:cat:Saçmalik Derim.öle şey Olmaz.protesto Edeceksek Herşey Açik Olmali.gizli Protestonun Hiç Bir Anlami Yok.