Abs lastiği kilitleyecek kadar sert fren yaptığında devreye giriyor. Abs siz motosiklette tekeri ne sıklıkla kitliyorsanız abs o sıklıkla devreye girer. Kişiden kişiye değişir ama acil durum olmadığı sürece kullanılan birşey değil.
Not: Fren manetini yaygın tabirle "limon sıkar gibi" sıktığınızda manetin sonuna gelseniz bile abs çalışmayabilir. Buna karşın fren yapmayı bilmeyen biri her frenlemede abs yi aktif hale getirebilir.
absnin fren mesafesini kısaltma iddiası yok ki.. ön tekerleği kitleyip yağmurlu havada yeri yalamanı istemiyor sadece...
Bende. Kafamda şöyle çözdüm : Freni sıkıyoruz ama arada gücü azaltıyoruz ve bunu sık aralıklarla yapıyoruz, testere gibi bir sıkış oluyor, ABS simulatörü gibi.Böylece kitlenmeyi önlüyoruz. Öyle uyguluyorum .
Güzel kardeşim, adamlar sekiz saat motor yolculuğunda 20 yıllık karısını benzin istasyonunda unutuyor, sen diyorsunki birkaç saat okuma turu yeterlidir
Ayrıca ben eğitime veya bilgilenmeye karşı değilim,
sadece limon sıkma tekniginin ABS ye alternatif gibi sunulmasına itirazım var..
ABS fren mesafesini etkilemez, abs nin esas olayı arabada fren esnasında direksiyon hakimiyetini sağlamak böylece kazadan kaçmak için manevra yapabilmenize imkan tanımaktır...
kısaca abs nin olayı fren esnasında direksiyon-gidon kontrolünün hala sizde olmasını sağlamaktır, görevi budur, boşa tartışmayalım arkadaşlar.
Hayır ben bir kaç saatlik okumayı öğretilmiş refleks meselesi için dedim, fren 2 saatte öğrenilseydi ne ala memleket.
Tabii ki limon sıkmak ABS alternatifi değil, en güzeli ABS olması. Ama ortada refleksi vucüda öğretmek gibi bir şey varken de ABS var nasılsa demek, ABS'siz gezmekten daha tehlikeli. Bunu söylemek istiyorum. :=
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
Bence sen yine de motosikletteki ABS ile otomobildekini bir tutup panik fren esnasında manevra yapmayı deneme.![]()