ben bu konu yüzünden öz iki abim ve amcamın oğluna karşı direndim ve iyi savaştım ama onlar yinede abs daha çabuk durmaya yarar diyorlar.
ne yapayım ben şimdi?
Teker kilitlenmesinden kaynaklı motoru devirdiğinizde(ki internette abs siz motorların nerdeyse hepsi bir tehlike karşısında motoru devirip kaymayı tercih ediyor) ABS düşmanlığınızdan vazgeçersiniz umarım. Bizim millet gibi insanı zor bulursunuz dünya da. Yıl olmuş 2017 hala ABS düşmanları var. Hadi araştırmıyorsunuz desek araştırıp didikleyip acayip şeyleri de buluyorsunuz abs ye karşı ama bir türlü ABS nin ne işe yaradığını anlayamıyorsunuz anlaşılan.
Anlamayanlar için Ekleme: ABS senin daha erken durmanı sağlamaz. Senin motoru devirmeni engeller ve sana kaza ihtimali sırasında gidonun kontrolünü sağlar. Ayrıca ıslak yolda hadi yiyosa tekeri kitleyin de görelim. Sonuçta 7/24 kupkuru şehirlerde yaşamıyoruz. İstanbul da yazın bile yağmur bolca yağarken bu havanız kime anlamadım. Yağmur sadece bir örnek. Yol temizlemesi için ıslatmaları, oto yıkamacıların yolları ıslatmasını filan saymaya gerek yok.
Abs düşmanı kim ben göremedim bu başlıkta ,varsa ben de yükleneyim :mrgreen:
Bilmeyenler için absnin ne olduğunu anlatayım. Abs insanın kendine yakışan freni yapmasıdır
ABS olmaması fren mesafesini uzatır,birde böyle düşün
Absli motosiklet kullan arkadaşlar çok sık abs yi devreye sokuyormusunuz? Yada kaç kere absyi devreye sokabildiniz bende bunu merak ederim hep.
Abs düşmanı kim ben göremedim bu başlıkta ,varsa ben de yükleneyim :mrgreen:
Bilmeyenler için absnin ne olduğunu anlatayım. Abs insanın kendine yakışan freni yapmasıdır